Ines Domjan (crveni dres) Foto: Krešimir Đurić

Varaždinska rukometašica Ines Domjan dobila poziv izbornika reprezentacije Nenada Šoštarića

| 9.11.2017. u 09:08h | Objavljeno u Sport

Izbornik ženske seniorske reprezentacije Nenad Šoštarić objavio je popis od 18 igračica za okupljanje u sklopu reprezentativnog tjedna koji počinje 20. studenog, a na popisu se našla i varaždinska rukometašica Koke Ines Domjan.

Na popisu je također i bivša igračica Koke, Ludbrežanka Ivana Dežić, koja nije bila sastavu reprezentacije za vrijeme bivšeg izbornika Gorana Mrđena, a na njemu je i dojučerašnja "kokica" Ivana Dragišić, koja ove sezone nastupa za ŽRK Bjelovar, a s obzirom na popis reprezentativki za utakmica protiv Švicarki koje su se odigrale u rujnu, nema Dejane Milosavljević, aktualne igračice Koke.

Popis reprezentacije: Ivana Kapitanović (RK Podravka Vegeta), Tea Pijević (RK Lokomotiva Zagreb), Antonija Jukić (RK Podravka Vegeta), Paula Posavec (RK Lokomotiva Zagreb), Kristina Plahinek (RK Lokomotiva Zagreb), Aneta Benko (RK Krim Mercator), Lea Vukojević (ŽRK Zrinski), Maja Kožnjak (ŽRK Pitomača), Stela Posavec (RK Lokomotiva Zagreb), Valentina Blažević (HC SPR Pogon Szczecin), Katarina Ježić (HC Siofok KC), Ana Debelić (RK Podravka Vegeta), Ines Domjan (ŽRK Koka), Ćamila Mičijević (HC Dunaujvarosi KKA), Marijeta Vidak (RK Podravka Vegeta), Marina Glavan (RK Lokomotiva Zagreb), Ivana Dragišić (ŽRK Bjelovar) i Ivana Dežić (RK Podravka Vegeta).

Hrvatske reprezentativke okupit će se 20. studenog ispred Doma sportova u Zagrebu u 11 sati nakon čega će krenuti prema Ivanić-Gradu gdje će trenirati. Reprezentacija će biti na okupu do 26. studenog, a u tom šestodnevnom razdoblju će odrađivati treninge u ŠD Žeravinec u Ivaniću.

Označeno u