Varaždinska Mladost iznenadila Polet (T) na njihovom terenu

| 21.5.2022. u 20:13h | Objavljeno u Sport

Vodeći Polet (T) je na domaćem terenu dočekao varaždinsku Mladost, predzadnju momčad lige, i trebala je to biti naizgled rutinirana pobjeda vodeće momčadi lige, ali je varaždinski sastav priredio pravi šok za vjerojatno budućeg prvaka Prve ŽNL.

Varaždinski sastav je slavio s minimalnih 1:0, a jedini gol na susretu pao je u 70. minuti. Heroj utakmice i varaždinske Mladosti bio je Petar Palatinuš koji je zabio gol vrijedan tri boda i bijeg Beretincu na četiri boda koji je zadnji na tablici.

Obreš također nije iskoristio prednost domaćeg terena te je odigrao 1:1 remi protiv Plitvice (S). Plitvica (S) je prva došla do prednosti na susretu kada je mrežu domaćina u 12. minuti zatresao Vlatko Kojić, a domaća momčad je do izjednačenja došla u 37. minuti susreta golom Filipa Pavlica. Plitvica (S) je u 80. minuti ostala bez igrača jer je Lino Vuković u prekidu igre udario protivničkog igrača sa kojim je bio na podu u predjelu prsa punom nogom za što je dobio izravni crveni karton te je mirno napustio igru nakon isključenja.

Sutra su na rasporedu utakmice Poleta (C) i Drave-Ajaxa, Slobode (T) i Slobode (VŽ), Mladosti (S) i Čeva, Beretinca i Zadrugara te Mladosti (M) i Novog Marofa. Sve utakmice se igraju u 17 i 30 sati.