Varaždinska biskupija domaćin 16. nacionalne završnice Katoličke malonogometne lige

| 12.6.2019. u 11:55h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Varaždinska biskupija domaćin je 16. nacionalne završnice Katoličke malonogometne lige koja će se održavati u pet gradova biskupije od 13. do 16. lipnja. U goste dolazi 14 malonogometnih ekipa nad/biskupija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a Varaždinsku biskupiju će predstavljati dvije ekipe: iz župe Molve te iz župe Vratišinec.

Ceremonija otvaranja Završnice bit će u četvrtak 13. lipnja od 18.30 sati u Varaždinu, u dvorani Pastoralnog centra. Razigravanje po skupinama bit će u petak 14. lipnja od 9 sati i to u Koprivnici i Ivancu u dvoranama Srednjih škola, u Čakovcu u dvorani 2. osnovne škole te u dvorani Osnovne škole u Ludbregu.

U poslijepodnevnim satima sudionici će pohoditi Ludbreg te sudjelovati u duhovnom programu Nacionalne završnice KMNL. U subotu, 15. lipnja, natjecanje seli u Varaždinu, u Gradsku dvoranu Arena, gdje će se igrati posljednje utakmice završnice. Četvrtfinalne utakmice igraju se od 10 sati, dok su polufinalne na rasporedu od 16 sati.

Utakmica za 3. mjesto počinje u 18 sati dok će finalna utakmica započeti u 20 sati. Finale 16. nacionalne završnice Katoličke malonogometne lige moći ćete pratiti i uživo od 20 sati u programu Vtv televizije (Max Tv - kanal 806, Opti Tv - kanal 605, A1 Tv - osnovni paket) kao i u programu Laudato tv.

Završno euharistijsko slavlje biti u nedjelju 16. lipnja u Varaždinskoj katedrali koje će predslaviti domaći biskup Josip Mrzljak s početkom u 11 sati nakon koje će uslijediti proglašenje pobjednika i podjela odličja. Organizatori ovog događaja su Ured HBK za mlade i Povjerenstvo za pastoral mladih Varaždinske biskupije.