Petra Petek ostvarila je pobjede u svim mečevima koje je igrala u Crikvenici Foto: Dražen Novosel

Varaždinke osigurale najmanje treće mjesto u Superligi i polufinale Kupa

| 6.4.2017. u 12:31h | Objavljeno u Sport

Stolnotenisačice Varaždina gostovale su u sklopu 17. kola u Crikvenici i ostvarile pobjedu protiv istoimene domaće ekipe rezultatom 4-2.  U uvodnom meču Petra Petek je nakon duge borbe u pet setova pobjedila prvi domaći reket Ivanu Knežević rezultatom 3-2.

Nakon tog meča Bojana Poljak bila je uvjerljiva protiv Dijane Pečanić rezultatom 3-0. U trećem meču domaca Marta Vukelić svladala je Mihaelu Brodar rezultatom 3-1. Igra parova također je otišla u peti set gdje su Poljak i Petek glatko slavile rezultatom 11-3.  

Nakon igre parova još jedan meč otišao je u pet setova gdje je domaca Ivana Knežević slavila u petom setu nad Bojanom Poljak rezultatom 11-9. U zadnjem meču za ukupno slavlje varaždinskih stolnotenisačica pobrinula se Petra Petek pobjedivsi Martu Vukelić rezultatom 3-1.

I ove sezone varaždinske stolnotenisačice u sastavu Petra Petek,Bojana Poljak i Mihaela Brodar ostvarile su odličan rezultat u ženskoj Superligi osiguravši prije zadnjeg kola najmanje 3. mjesto i plasirale su se u polufinale kupa Hrvatske koje Će se igrati 22 i 23. travnja u Puli.