Varaždinci svladali Dubrovčane, ne dozvolivši igračima Libertasa pobjedu

Varaždinske vijesti | 20.10.2019. u 17:19h | Objavljeno u Sport

Vječiti stolnoteniski rivali varaždinski Starr i dubrovački Libertas Marinkolor u nedjelju prijepodne su u varaždinskoj dvorani Arena odigrali susret 3. kola hrvatske stolnoteniske HEP Superlige. U rekordnom vremenu od sat i pol Varaždinci su svladali Dubrovčane, ne dozvolivši igračima Libertasa pobjedu ni u jednom od triju odigranih susreta.

U prvome je Sun Chia Hung s 3:1 bio bolji od Mihe Simovića, u drugome je Tan Ruiwu s 3:2 svladao Tomislava Japeca, da bi u trećem i posljednjem susretu Varaždinac Ronald Redjep bio bolji od svoga zagrebačkog suparnika s dubrovačkom adresom Dade Šurbeka, svladavši sina puno poznatijeg tate Dragutina s 3:0.

Tako je STK Starr ponovo ubilježio pobjedu nad Libertas Marinkolorom, ovaj puta im nanijevši najbrži poraz do sada. Dva dana ranije u Portugalu protiv lisabonskog Sportinga u 2. kolu europske Lige prvaka tijesno su izgubili susret 2. kola čime su si otvorili mogućnost prolaska u četvrtfinale europskoga stolnoteniskog kupa, STK Starr će u 3. kolu europske Lige prvaka 30. listopada u varaždinskoj Areni ugostiti još elitniju i trofejniju Borrusiju iz Dusseldorfa.

 

 

Označeno u