Filip Silić (desno) osvojio Foto: Ičići Masters 2018

Varaždinac Filip Silić osvojio drugo mjesto na Ičići Masters 2018

| 15.8.2018. u 12:45h | Objavljeno u Sport

Odbojkaš Kitro Varaždina, Filip Silić, proteklog vikenda odigrao je i treći turnir u aktualnoj sezoni Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku te osvojio drugo mjesto na najjačem turniru, Ičići Masters 2018, koji je imao nagradni fond u iznosu od 50 tisuća kuna.

U teškoj međunarodnoj konkurenciji, najjači hrvatski par Filip Silić i Josip Pribanić je stigao do finala nakon što su u 16-ini finala s 2:0 svladali par Đorđe Klasnić i Marko Plavšić, u osmini finala su s 2:0 svladali par Siniša Bradić i Slaviša Miodragović, u četvrtfinalu su još jednom s 2:0 bili bolji od para Žiga Kumer i Rok Možić, u polufinalu su slavili protiv para Tadeja Boženka i Danijela Pokeršnika s rezultatom 2:1, koji je godinama osvajao turnir u Ičićima, dok je u finalu izgubio od drugog brata Pokeršnika, Jana Pokeršnika u tandemu s Nejcom Zemljakom 2:0.

Unatoč porazu u finalu, Silić i Pribanić vode u poretku OP Hrvatske, a do kraja je ostao još turnir u Zagrebu koji će se održati od 30. kolovoza do 2. rujna.