Varaždin večeras u lokalnom derbiju u Koprivnici očekuje nastavak pozitivnog niza Foto: Krešimir Đurić

Varaždin večeras u lokalnom derbiju u Koprivnici očekuje nastavak pozitivnog niza

| 6.10.2023. u 09:57h | Objavljeno u Sport

Na stadionu  Ivan Kušek Apaš u Koprivnici danas će se od 18 sati igrati prvi susret 11. kola SuperSport HNL između Slaven Belupa i Varaždina.

Zbog ozljeda u sastavu Varaždina neće biti Lamine Ba, Michele Šego i najvjerojatnije Fran Brodić.

- U dobrom smo ritmu, u posljednje četiri utakmice imamo dvije pobjede i dva neriješena ishoda i očekujemo nastavak pozitivnog niza. Znamo da neće biti lagano, Slaven Belupo je potpuno drugačija ekipa u odnosu na početak sezone. Mi smo ih prvu utakmicu u ovom prvenstvu nadigrali, ali je, na žalost po nas, završilo neriješeno. Slaven je sada ekipa koja želi igrati, nadigrali su na svom terenu i Rijeku i Osijek, tako da znamo da nas čeka težak susret. Drago mi je da Slaven igra lijep nogomet i da hoće igrati nogomet, hoće visoko napadati, a takvi smo i mi cijelo vrijeme. Vjerujem da će biti zanimljiv lokalni derbi, otvoren s obje strane, a nadamo se i želimo da na kraju mi izađemo kao pobjednici. Sigurno će doći puno naših navijača u Koprivnicu, a dat ćemo sve od sebe da prije reprezentativne pauze napravimo još jedan dobar rezultat i nakon toga se dobro odmorimo - rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Susret će suditi Jakov Titlić iz Potravlja, a pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Željko Bučar iz Duge Rese. VAR sudac bit će Ivan Vučković iz Zagreba, a asistirat će mu sugrađanin Anto Marić.