Varaždin večeras protiv Rudeša ide po prvu pobjedu u ovom prvenstvu Foto: Krešimir Đurić

Varaždin večeras protiv Rudeša ide po prvu pobjedu u ovom prvenstvu

| 12.8.2023. u 08:52h | Objavljeno u Sport

Večeras u 20 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu igrat će se utakmica 4. kola SuperSport HNL između Varaždina i Rudeša.

Varaždin nakon tri odigrana kola ima 3 osvojena boda, dok je Rudeš još uvijek bez bodova.

- Nakon tri remija vrijeme je za pobjedu, iako neće biti lagano. Cijenimo i poštujemo Rudeš, koji igraju sve bolje i bolje, posebno ovu posljednju utakmicu protiv Slaven Belupa,koju su odigrali jako dobro i nezasluženo izgubili. Znamo da nas očekuje teška utakmica, kao što su i svi susreti u prvoj ligi. Osvojili smo bod protiv dobre Lokomotive u gostima i u dobrom raspoloženju dočekujemo Rudeš. Vidim da igrači dobro rade te da ni njima drago da nismo pobijedili već da smo odigrali dva puta neriješeno - rekao je u najavi večerašnjeg nadmetanja trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Poslije utakmice s Lokomotivom nema novoozlijeđenih igrača. Kolarić i Ba neće biti još u konkurenciji za ovaj susret, kao ni Drožđek, ali počeli su trenirati, tako da bi drugi tjedan trebali biti u konkurenciji.

- Svi ostali vrijedno rade i jedva čekamo da počne utakmica, Dat ćemo sve od sebe da pred našom publikom pobijedimo Rudeš, koji je malo slabije ušao u prvenstvo, ali dižu se i imaju kvalitetu, tako da ćemo ih shvatiti ozbiljno i pripremiti se najbolje što možemo- zaključio je Kovačević.