Leon Benko bio je strijelac drugog gola za varaždinsku momčad na današnjem susretu u Dugopolju Foto: Dražen Novosel

Varaždin u Dugopolju ostvario treću uzastopnu prvenstvenu pobjedu

| 8.9.2018. u 19:26h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina danas su došli i do treće uzastopne prvenstvene pobjede, svladavši u Dugopolju istoimenog domaćina rezultatom 2:1, u susretu 3. kola Druge HNL.

Golove za Varaždin postizali su Josip Golubar u 14. i Leon Benko u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena u prvom dijelu iz kaznenog udarca,  a domaćin je smanjio u 59. minuti nadmetanja, golom Nikole Prelčeca.

- Bilo je malo napeto zadnjih 15-20 minuta, kada je domaćin krenuo na sve ili ništa. Mi smo tada malo pojačali obranu sa Stolnikom i izdominirali u skoku te osigurali pobjedu. Pri kraju susreta imali smo veliku prigodu preko Senića, koji je pogodio vratnicu domaćeg gola, 7-8 minuta prije kraja nadmetanja, dok je domaćin imao dvije tri situacije koje su izgledale malo opasnije, ali kontrolirali smo skok i duel i zasluženo pobijedili - komentirao je novu pobjedu svoje momčadi trener Varaždina Miljenko Mumlek.

U slijedećem kolu Varaždin će na stadionu Varteksa ugostiti drugu momčad Hajduka. Utakmica će se igrati u subotu od 19 sati.