Domagoj Drožđek (plavi) sa suigračima danas treba poijediti momčad iz Đakova Foto: Krešimir Đurić

Varaždin s novim trenerom Kastelom ide po pobjedu nad Croatijom Đakovo

| 6.5.2017. u 13:24h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Pod vodstvom novog trenera Zorana Kastela momčad Varaždina će danas, u sklopu 26. kola Treće HNL Istok, na stadionu Sloboda ugostiti momčad Đakovo Croatie. Kastel, koji je trenerom imenovan u četvrtak ujutro, nakon ostavke dotadašnjeg trenera Miljenka Mumleka, nije imao puno vremena za prilagodbu na igrače, kao i igrače na njega. U četvrtak i jučer odradio je po jedan trening, a danas će voditi momčad s klupe.

- Za igrače je najbolje da između utakmica nema duge pauze, a poraz iz vukovara se najlakše zaboravi s pobjedom. Đakovo Croatia je momčad koja je na svom terenu jako nezgodna, a mi smo u jesenskom dijelu izgubili kod njih 2:1. Danas nas neće u Varaždin doći napasti već će se braniti, a mi moramo pripaziti na polukontre i kontre. Čvrsta su i stabilna ekipa, u svojim redovima imaju Milardovića, koji je bio prvoligaški igrač, tako da nas sigurno očekuje dosta zahtjevna utakmica, u kojoj ćemo morati dati sve od sebe da osvojimo tri boda. Mislim da nije toliko bitna Đakovo Croatija, koliko mi, moramo se nametnuti od prve minute i susret bi trebao ići u jednom smjeru - rekao je Kastel.

Susret će na stadionu Sloboda početi u 17 sati.

 

Parovi 26. kola

6.5. u 17 sati: Belišće - Oriolik, Međimurje - Marsonia, Bjelovar - Slavonija, Varaždin - HNK ĐAKOVO CROATIA, Slavija - Mladost, 7.5. u 17 sati:BSK - Višnjevac, Bedem - HNK Vukovar 1991, 8.5. u 18 sati:Koprivnica - Osijek s.d.d.