Josip Golubar postigao je prvi gol na današnjem susretu u Pleternici Foto: Krešimir Đurić

Varaždin, prvak jeseni, pobjedom u gostima oprostio se od prvog dijela sezone u Trećoj HNL Istok

| 26.11.2016. u 15:36h | Objavljeno u Sport

 

Golovima Josipa Golubara u 6. minuti, Dine Kresingera u 70. i Nikole Šafarića u 87. minuti susreta danas je momčad Varažina u susretu 15. kola Treće HNL Istok pobijedila u Pleternici domaću Slaviju 3:2 i tako se pobjedom oprostila od jesenskog dijela sezone.

Jedini gol za domaće postigao je Tomislav žuljev u 56. minuti nadmetanje. Varaždin je najbolja momčad na tablici nakon jesenskog dijela prvenstva s 30 bodova, tri više od Međimurja.

- Vrlo teško gostovanje, izrazito živ i grub domaćin, vođen s trenerom od kojeg možeš čuti: Udri, Sad ga sasijeci... to je strašno, jer riječ je o bivšem prvoligaškom igraču. No, ipak nam se na ovom susretu vratilo sve ono kada nam je problem stvarala realizacija, kada nismo iz drugog plana mogli okruniti posjed lopte. Danas nam se to vratIlo kada je to možda bilo i najvažnije da zadržimo prvo mjesto na tablici. Igrači koji su postizali golove došli su iz drugog plana, a što je bio rezultat naše dobre igre - komentirao je trener Varaždina Miljenko Telebar, koji je na današnjem susretu priliku na golu dao Posavcu umjesto Galošija, koji je bio na klupi za pričuve.