Varaždin osvojio veliki bod u Velikoj Gorici odigravši s Goricom 0:0

| 10.4.2021. u 18:52h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Slobodan udarac za Goricu s centra, kraj susreta. Varaždin je osvojio veliki bod u velikoj Gorici. S današnjim bodom Varaždin je došao do 24. boda i ima četiri boda više od posljednjeplasirane Lokomotive, U slijedećem kolu Varaždin će biti domaćin Šibeniku.

Treća je minuta sudačke nadoknade vremena.

Igrat će se 4 minute sudačke nadoknade vremena.

U 90. minuti udarac Muse iz daljine po zemlji u desnu stranu gola Varaždina, vratar Horkaš uhvatio je loptu.

U tijeku je 89. minuta slobodan udarac za Goricu gotovo sa sredine terena izveo je Lovriuć, Delfi je u kaznenom prostoru Varaždina igrao rukom.

Slobodan udarac izveo je Lovrić koji je pogodio živi zid Varaždina.

U 87. minuti opomena za Djoua, zbog prekršaja nad delfijem na sredini terena Varaždina.

U 85. minuti kormer je za Goricu s desne strane.Izveo ga je Delfi, na glavu špikića koji iz daljine prebacuje gol Horkaša.

U 82. minuti izmjena kod Gorice, umjesto Kalika na terenu je Pršir.

U 80. minuti igru je napustio Obregon, a ušao Benko.

U 80. minuti opomwena Krizmanićiu zbog prekršaja nad Obregonom na sredini terena.

U 79. minuti izmjena kod Gorice umjesto Mudrinskog u igri je Delfi.

U 75. minuti korner za Varaždin s desne strane nema opasnosti po gol Banića.

U 74. minuti kod Varaždina umjesto Bobana u igri je Postonjski, a umjesti Posavca Kolarić.

U 73. minuti opomena Kaliku zbog prektšaja nad Bobanom.

U 73. minuti kormer je s lijeve strane opet je kod lopte Lovrić. nema opasnosti za gol Horkaša.

U 71. minuti novi korner za Goricu s desne strane. Izvodi ga Lovrić, Špikić je pokušao pucati, ali je novi udarac iz kuta za Goricu.

U 67. minuti bit će korner s lijeve strane za Goricu.Ubačaj Lovrića je izbačen izvan granica igrališta. Nema opasnoti za Horkaša.

U 62. minuti korner za Goricu s desne strane, izvest će ga Špikić. Nema opasnoszi po gol Horkaša.

U 60. minuti trostruka izmjena kod Gorice. Mitrović napušta igru ulazi Matar, izašao je i Moroi, a ušao i Keta te Špikić, dok je igru napustio Dvornerković.

U 58. minuti Kalik je s dvadesetak metara pokušao odigrati loptu po zemlji u kaznenom prostoru za Mudrinskog, ali je Horkaš rukama pokupio loptu ispred igrača Gorice.

Gorica ima više loptu u nogama, igra se 57. minuta.

Zaleđe je potvrđeno na VAR-u, nema gola za Goricu.

U 52. minuti zatresla se mreža Horkaša, nakon udarca Mitrovića glavom, ali podignuta je zastavica. Gleda se VAR. Prema golu je s 18 metara pucao Lovrić, Horkaš je odbio loptu koja je došla na glavu Mitrovića, ali je pomoćni sudac digao zastavicu.

U tijeku je 50. minuta za sada nema opasnosti za vratare Gorice i Varaždina.

U 46. minuti opomena Dvornekoviću zbog opasne igre u duelu s Memijom.

Kod domaćina nema promjena u momčadi u odnosu na prvih 45 minuta, dok je kod Varaždina umjesto Pece u igri Herrera.

Počelo je drugo poluvrijeme susreta u Velikoj Gorici.

Kraj prvog poluvremena susreta 28. kola HT Prve lige između Gorice i Varaždina, a na odmor se odlazi bez golova. Gorica je u 7. minuti imala priliku, kada je Moro udarcem glavom pogodio gredu gola Horkaša, dok je Varaždin preko Obregona u 26. minuti također pogodio gredu gola Banića. Nakon prvih 45 minuta u udarcima prema golu bilo je 5:4, u okvir gola 1:0, u kornerima 3:0,u žutim kartonima 2:0, a u posjedu lopte 54:46 posto.

Igrat će se još jedna minuta sudačke nadoknade vremena.

U 45. minuti prilika za Dvornekovića s 5 metara, ali je bio u zaleđu.

U 43. minuti na povratnu loptu Mudrinskog iz daljine snažno je, ali preko gola, pucao Kristijan Lovrić.

U 42. minuti Peco je ubacio loptu s desne strane u kazneni prostor za Bobana,ali je Musa blokirao udarac Bobana-

U 41. minuti opomena za Babeca zbog prekršaja nad Posavcem na sredini terena.

U 38. minuti odbijenu loptu od obrane Varaždina Kalik s 18 metara šalje prema golu, ali netko je blokirao od gostiju i bit će korner s desne strane.Nema opasnoti nakon kornera Lovrića.

U 37. minuiti Tkalčić je prebacio loptu u desnu stranu kaznenog prostora za Obregona, a ovaj je od prve pokušao prebaciti istrčalog Banića, no lopta napadača Varaždina završila je zamalo iznad gola.

U 34. minuti bio je napad Gorice po lijevoj strani, Peco je nakon udarca u glavu ostao ležati u vlastitom kaznenom prostoru, ali sudac nije dozvolio ukazivanje pomoći. Peco se digao i napustio teren. Pecco se vratio i nastavio utakmicu.

Memija se digao i nastavit će susret. U tijeku je 33. minuta.

U tijeku je 31. minuta i dalje nema golova. Na travi je ostrao ležati Memija nakon duela s Morom. Ukazuje se pomoć Memiji.

U 27. minuti Mitrović je nakon akcije po lijevoj strani ubacio loptu po zemlji pred gol Varaždina, gdje je bio Mudrinski i pucao od prve, ali je Horkaš zaustavio njegovu loptu.

U 26. minuti Obregon je s 18 metara snažnim udarcem pogodio gredu već svladanog Banića.

U 23. minuti korner za Goricu s desne strane, ali nema opasnosti po Horkaša.

U 22. minuti u napadu je bio Mudrinski, dva puta pucao iz kaznenog prostora, prvo je uklizao Ćelić, a nakon toga Memija poslao loptu u kormer.

Slobodan udarac za Varaždin u 21. minuti, ubacio je Posavec s lijeve strane, a obrana domaćih izbacila u aut. Na kraju svega gol aut, ostaje 0:0.

U 20. minuti opomena za Moru zbog prekršaja nad Obregon pred golom Gorice. Moro je izbijao loptu ispred Obregona visoko podigao nogu i udario Obregona u vrat.

U tijeku je 18. minuta Boban je pucao iz daljine ali u blok igrača Gorice.

U 12. minuti pred kaznenim prostorom Gorice srušen je Posavec koji je bio u naletu po desnoj strani, ali sudac nije pokazao na prekršaj za Varaždin.

U 7. minuti korner za Goricu s lijeve strane ubačena lopta pred gol gdje je u skoku bio Moro, koji je glavom pogodio gredu gola domaćin od koje se lopta odbila na gol liniju, skočili su igralči Gorice signalizirajući da je lopta prešla gol liniju Horkaša, no igra se nastavlja. Lopta, pokazala je snimka, nije prešla gol liniju.

Gorice je u sastavu: Banić, Musa, Moro, Steenvoorden, Krizmanić, Kalik, Babec, Dvorneković, Mitrović, Lovrić, Mudrinski.

Kod Varaždina na golu je Horkaš,a u polju si Tkalčić, Ćelić, Pellumbi, Memija - Guera Djou, Đurasek, Posavec, Boban, Peco i Obregon. Kapetan je Neven Đurasek.

Domaćin je u crvenim, a Varaždin u plavim dresovima. sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova.Pomoćnici su Dino Knez (Osijek) i Kristijan Novosel (Gat). Četvrti sudac je Marko Cestarić (Sisak). VAR sudac je Marin Vidulin (Kanfanar), a njegov asistent Robi Kezele (Rijeka).

Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici po sunčanom i vjetrovitom vremenu počeo je susret 28. kola HT Prve lige između Gorice i Varaždina.

Označeno u