Momčad Varaždina danas želi pobjedu i ostanak u borbi za utrku Foto: Krešimir Đurić

Varaždin na Slobodi čeka Višnjevac, hoće li gosti uopće doči na utakmicu?

| 20.5.2017. u 09:28h | Objavljeno u Sport

Nakon osvojenog boda u prošlom kolu u Ždralovima gdje su s domaćom Mladosti odigrali 1:1, nogometaši Varaždina, drugoplasirani na tablici, danas bi, u sklopu 28. kola Treće HNL Istok, na stadionu Sloboda od 17 sati, trebali biti domaćini Višnjevcu, momčadi koja je posljednja na tablici.

Napisali smo trebali bi biti domaćini, jer gosti,navodno, neće doputovati na utakmicu, a razlog je nemogućnost da osiguraju dovoljan broj igrača za momčad koja bi igrala današnji susret. Takvu mogućnost, da Višnjevac vrlo vjerojatno neće doputovati na susret, predsjedniku varaždinskog trećeligaša Stjepanu Cveku najavio voditelj natjecanja Treće HNL Istok.

- Ukoliko ćemo igrati preostaje nam ništa drugo nego osvojiti tri boda da ostanemo u vrhu i u borbi za naslov- naglasio je trener Varaždina Zoran Kastel. U momčadi, zbog ozljeda, neće biti Čelića, Jagačića, Golika i Vuka.

Parovi 28. kola:
20.5. u 17 sati: Belišće - Marsonia,Oriolik - Slavonija, Međimurje - Osijek s.d.d., Bjelovar - HNK Vukovar 1991, Koprivnica - HNK ĐAKOVO CROATIA, Varaždin - Višnjevac, Slavija - BSK, 21.5. u 17 sati: Bedem - Mladost