Varaždin izgubio dva boda od Slaven Belupa u posljednjim trenucima susreta

| 2.4.2021. u 19:46h | Objavljeno u Sport

Kraj susreta, na kraju svakome po bod.

Golom Ivana Delića u drugoj minuti nadoknade Slaven Belupo je izjednačio na 1:1 u završnici susreta.

Igrat će se 3 minute sudačke nadoknade vremena.

U 89. minuti Lulić je loptu uputio prema golu s oko 18 metara u ruke Horkaša.

U 86. minuti izmjene kod obje momčadi, kod Varaždina je izađšao Peco, a ušao Stolnik, a kod gostiju igru su napustili Knol i Kim, a ušli su Delić i Etoundi.

U 80. minuti izmjene u obje momčadi. Igru su napustili Đurasek i Posavec, a ušli su Senić i Herrera, a kod gostiju umjesto Boseca na terenu je Bogojević.

Slaven Belupo je sve opasniji, traži izjednačenje.

U 75. minuti izmjena kod Varaždina, umjesto Bobana u igri je Postonjski.

U 74. minuti Lulić je pogodio desnu vratnicu već svladanog Horkaša. Lulić je bio sam ispred Horkaša, ali je na sreću domaćina iz čiste situacije pogodio vratnicu.

Nakon ubačaja iz kornera Kim je pucao nakon što se Horkaš poskliznuo, ali je vratar Varaždina ipak obrani njegov udarac rukama i od vratnice ,opta se opdbila u polje.

U 70. minuti korner s desne strane za Slaven Belupo.

U 67. minuti slobodan udarac s lijeve strane u kazneni prostor Varaždina,lopta u rukama Horkaša.

U 65. minuti korner za Slaven Belupo s lijeve strane lopta na glavu Krstanovića odlazi njegov udarac pored gola.

U 65. minuti izmjena kod gostiju napustio je teren Iličić a ušao Krstanović.

U tijeku je 63. minuta, nema opasnosti pred golovima, lopta je u posjedu Slaven Belupa, prekid susreta jer će se jednom gostujućem igraču ukazivati pomoć.

U 54. minutiu odlična akcija Varaždina po desnoj strani. Memija je na dodavanje Obregona,s desne strane u kaznenom prostori, bio pred Filipovićem i pucao po zemlji ali točno u vratara gostiju.

U 53. minuti s ruba kaznenog prostora pucao je Lulić, lopta je otišla po zemlji daleko od gola.

U 51. minuti slobodan udarac za Slaven Belupo s desne strane, nema opasnosti po gol Horkaša.

U tijeku je 5. minuta nastavka bez opasnosti pred golovima.

Počelo je drugo poluvrijeme, bez promjena u sastavima u odnosu na početak utakmice.

Kraj prvih 45 minuta na odmor se odlazi s prednošću Varaždina od 1:0, golom Đuraseka u 43. minuti. U prvih 45 minuta Varaždin je imao 5,a gosti 3 udarca prema golu, od čega su 3 udarca domaćina bila u okvir gola, dok je Slaven Belupo imao 1 udarac u okvir gola. U kornerima je bilo 4:4, a u posjedu lopte 59:41 posto za Varaždin.

Jedna minuta sudačke nadoknade vremena.

GOOOOL Varaždin je došao u vodstvo u 43. minuti. Gosti, odnosno Bosec, su izgubili loptu na sredini terena Varaždina, uslijedila je kontra Varaždina po lijevoj strani, koju je zaključio Đurasek, udarcem po zemlji sa 18 metara u desnu stranu gola Filipovića, za vodstvo Varaždina od 1:0.

U 42. minuti slobodan udarac za Varaždin s lijevs strane nakon što je srušen peco. Ubacio je Đurasek, ali je obrama gostiju rasčistila.

U 41. minuti slobodan udarac za Varaždin s desne strane nakon što je sruđen Posavec, ali je Đurasek lođe ubacio loptu.

U 39. minuti korner za Varaždin s lijeve strane. Lopta je otišla u aut nema opasnosti po gol.

U 38. minuti Đurasek je ostao ležati izvan terena, kod istočne tribine, ukazuje mu se pomoć. Đurasek se digao i vratio u teren.

U 35. minuti udarac Glavića s oko 30 metara po sredini gola, u ruke Horkaša.

U 32. minuti opomenut je Maks Juraj Čelić, zbog prekršaja nad Glavčićem u dijelu terena gostiju..

U 29. minuti kormer s desne strane za goste. Nakon ubačaja pred golom je bio Ilčić pucao glavom, ali neprecizno.

Kod lopte je Đurasek, koji je pucao prema golu, ali je vratar Filipović uz malo poteškoća uhvatio loptu ispred Obregona.

U 25. minuti slobodan udarac za Varaždin s lijeve strane na metar od ruba kaznenog prostora, opomena Kimu zbog prekršaja nad Obregonom.

U 24. minuti korner za Slaven Belupo s lijeve strane, nije bilo opasnosti po gol Horkaša.

U 22. minuti korner za Varaždin s lijeve strane. Bez opasnosti po gol gostiju.

U 18. minuti slobodan udarac za Varaždin s oko 25 metara,nakon što je srušen Posavec. Pucao je Djou, lopta je na kraju završila u korneru s desne strane. Nema opasnosti za gol Slaven Belupa nakon kornera.

U 12.minuti nakon dodavanja Posavca Obregon je pucao s 18 metara, ali mu je lopta prošla preko noge i završila daleko od gola Filipovića.

U 11. minuti nakon solo akcije Bobana po lijevoj strani i ubačaja u kazneni prostor Posavec je s 5 metara loptu glavom poslao preko gola.

U 9. minuti korner s desne strane za Slaven Belupo, bez opasnosti po gol Horkaša.

U 6. minuti dobra akcija Varaždina po desnoj strani, Obregon je odigrao za Pecu, a ovaj pucao u orvi kut golmana Filipovića koji je loptu skrenuo u kormer.

U 6. minuti prvi korner za goste s desne strane.Lopta ubačena pred kazneni prostor, gdje Kim čini prekršaj.

U tijeku je 5. minuta susreta bez opasnosti po gol.

Prva je s centra krenula momčad Slaven Belupa.

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, dok će njegovi pomoćnici biti Marjan Tomas, Kruno Šarić i Zdenko Lovrić. VAR sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, a njegov asistent Igor Krmar.

Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić odlučio se za slijedećih 11: Filipović,Božić Kim,Prce, Bosec, Van Bruggen,Camarra, Lulić, Glavčić, Ilčić i Knol. Na klupi su Čović,Turanjanin,Etoundi, Delić, Liklin, Julardžija, Apau, Bogojević, Krstanović. Gosti su u bijelim dresovima.

Trener Varaždina Zoran Kastel odlučio se za Horkaša na golu, u zadnjem su redu Tkalčić, Čelić, Pellumbi i Memija, u sredini terena su Posavec, Đurasek i Djou, na bokovima su Boban i Peco te u napadu Obregon. Na klupi su Zelenika, postonjski, Benko, Vuk, Senić, Kolarić,Herrea, Petrović i Stolnik. Varaždin je u plavim dresovima.

U 17.59 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu počeo je susret 27. kola HT Prve hrvatske nogometne lige između devetoplasiranog Varaždina s 22 boda i sedmoplasiranog Slaven Belupa s 24 osvojena boda,