ilustracija

VIDEO Varaždin golom Drožđeka s 11 metara u 76. minuti pobijedio Goricu

| 10.7.2020. u 21:54h | Objavljeno u Sport

Kraj utakmice u Velikoj Gorici u kojoj je Varaždin pobijedio Goricu 1:0, golom Drožđeka u 76. minuti iz kaznenog udarca čime je varaždinski sastav i matematički potvrdio osmo mjesto na tablici i ostanak u Prvoj ligi i naredne sezone,.

Druga minuta nadoknade izmjena kod Varaždina umjesto Drožđeka u igri je Dominik Glavina.

Brza kontra Varaždina u prvoj minuti sudačke nadoknade vremena Drožđek sda 16 metara šalje loptu preko gola..

Igra se 7 minuta sudačke nadoknade vremena.

U 86. minuti dvije izmjene kod Varaždina, umjesto Kolarića i Obregona u igru su uški Mehdikhani i Benko.

U 84. minuti zagtresla se greda gola Varaždina nakon udarca Ndiayea.

Izmjena kod Varaždina umjesto Tkalčića u igri je Novoselec.

Ipak neće biti kaznenog udarca, odlučio je Župan nakon pregleda snimke na VAR-u, a Tkalčič nije dobio žuti karton.Opomenut je Ndiaye.

U 79. minuti sudac Župan dosudio je kazneni udarac za Goricu, zbig prekršaja Tkalčičća nad Ndiayem u kaznenom prostoru Varaždina. Opomena Tkalčiću. Sudac Župan nakon reakcije sudaca iz VAR sobe odlazi provjeravati kazneni udarac na VAR-u.

Opomena Kolariću u 78. minuti, zbog prekršaja na sredini terena.

GOOOOL Varaždin od 76. minute ima vodstvo od 1:0, Drožđek je loptu snažnim udarcem poslao u desnu stranu gola, a kahlinu u lijevu stranu njegova gola.

Kazneni udarac za Varaždin, jer je Čabraja igrao rukom u kaznenom prostoru, Drožđek je uzeo loptu, a Dvornekovič je zbog prigovora opomenut.

U 70. minuti nakon ubačaja Mamića s lijeve strane loptu je rukom dirao Suk i Varaždinu je pred golom domačina dosuđen slobodan udarac. Međutim, trajala je i provbjera kaznenog udarca jer je u nastavku akcije jedan igrač goirice nakon udarca Kolarića igrao rukom. Izmjene kod Gorice irgu su napustili Babec i Hamad, a ušli su Maslowski i Gadže.

U 67. minuti Obregon je u kaznenom prostoru gostiju odlično poslužio Kolarića, koji je predugo oklijevao i izgubio loptu na 14 metara od gola Gorice.

U 64. minuti Tkalčić šalje jak udarac s oko 25 metara, ali točno u vratara Kahlinu.

U tijeku je 63. minuta, posjed lopte je 54:46 za Goricu, koja ima korner s lijeve strane. Nakon ubačaja Suk je pokušao iz blizine novi korner za domaćina, bez opasnosti.

U 61. minuti korner s desne strane i to šesti za Goiricu, ubačaj Čabraje, lopta iz kaznenog prostora odbijena do Babeca, koji je šalje daleko iznad gola Nevistića.

U 60. minuti prva izmjena kod Gorice ulazi Ndiaye, a teren je napustio Dvorneković.

U 57. minuti nakon brze akcije Drožđeka i Obregona te udarca kolumbijskog napadača korner je s desne strane za Varaždin, lopta je došla na lijevu stranu do Drožđeka, koji je ubacio u kazneni prostor akli je rasčistio Suk.

U 54.minuti korner s desne strane za Varaždin, izveo ga je Drožđek, ubacio loptu u gužvu na 11 metara od gola. bez opasnosti po gol Kahline.

U 50. minuti udarac po zemlji s dvadesetak metara okušao je Posavec, ali lopta je otišla pored desne vratnice gola Kahline.

U 48. minuti prekršaj Suka nad Đurasekom, slobodan udarac izveo je Drožđek, ubacio loptu u kazneni prostor koju je uhvatio Kahlina.

Počelo je drugo poluvrijeme, u 46. minuti novi korner za Goricu s desne strane, ali bez opasnosti po Nevistića.

Uoči početka drugog poluvremena promjena kod Varaždina, umjesto Tonia Teklića ušao je Ivan Posavec. Kod Gorice nema promjene u odnosu na prvih 45 minuta.

Kraj prvog dijela igrači na odmor odlaze s rezultatom 0:0. Nakon prcog dijela Gorica je imala 7 a Varaždin 3 udarca prema golu, od čega su obje momčadi imale po jedan udarac ukvir gola. U kornerima je bilo 4:3 za Goricu,prekršajima  6:4, a posjed lopte bio je na strani Gorice 56:44 posto.

Igra se jedna minuta sudačke nadokande vremena.

U 44. minuti Dvornekoviću je lopta odbijena od Suka, koji je bio u skoku na sedam metara od gola s igračima Varaždina, došla na pet metara, Dvorneković je pucao, ali preko gola Varaždina.

U 43. minuti Čabraja je s loijeve strane ubacio loptu na sedam metara od gola Varaždina gdje je u skoku bio Mudrinski i loptu glavom poslao preko gola nevistića.

Posljednjih pet minuta prvog poluvremena na susretu u Velikoj Gorici i dalje bez golova,

U 35 minutui nakon dobre akcije Varaždina koja je išla po lijevoj strani, Tkalčić je s desne strane ubacio loptu na pet metara od gola Kahline gdje je bio sam Kolarić, ali nije uspio glavom zahvatiti loptu na željeni način.

U 34. minuti korner za Varaždin s desne strane, izveo ga je Teklić, ali bez opasnosti po gol Kahline.

U 33. minuti bit će četvrti korner za domaćine, ponovno s desne strane, opet izvodi Čabraja, ali loptu sigurno lovi Nevistić.

U 29. minuti napad Varaždina po desnoj strani, Kolarića je pred kaznenim prostorom Gorice srušio Jovičić, pokušao je iz slobodnog udarca Teklić, ali je lopta završila u korneru, jer se odbila od živog zida.

U 28. minitu treći korner za Goricu s desne strane izveo je Čabraja, Suk je u kaznenom prostoru načinio prekršaj lopta za Varaždin.

Nakon minute odmora za osvježenje igrača obiju momčad nastavljen je susret u Velikoj Gorici.

U 24. minuti sudac Župan poslao je igrače na osvježenje.

U 23. minuti Suk šalje loptu s oko 25 metara iznad gola gostiju.

U 19. minuti Hamad je izgubio loptu na dvadesetak metara od svog gola lopta je došla do Tkalčića koji se odlučio na udarac prema golu u kojem njje bilo preciznosti.

Gorica je življa na otvaranju utakmice.

U 12. minuti udarac po zemlji nakon dodavanja Kalika uputio je Mudrinski, ali lopta je bila lagan plijen za Nevistića.

U 11. minuti nakon ubačaja Muse s desne strane na 7 metara od gola loptu je nogom zahvatio zadnji vezni igrač Hrvoje Babec i pogodio gredu gola Varaždina.

U 7. minuti opasnost pred golom Gorice Matej Rodin je pucao iz blizine, ali točno u vratara Kahlinu.

U momčadi Varaždina Nevistić je na golu, a u polju su Tkalčić,  Stolnik, Rodin, Mamić, Teklić, Senić, Đurasek,Kolarić,Drožđek i Obregon.Kod Goricee Kahlina je na golu, a u polju su Musa, Moro, jovičić, Čabraja,Babec,Kalik, Dvorneković, Suk, Hamad i Mudrinski. GlaVni sudac je Ivan Župan iz Bjelovara. Varaždin je u pavim a Gorica u bijelim garniturama dresova.

Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici po sunčanom i toplom vremenu uz temperaturu zraka od 31 celzijev stupanj, u 20 sati počeo je susret 34. kola HT Prve lige između šestoplasirane Gorice i osmoplasiranog Varaždina. Kod domaćina nema požutjelog Kristijana Lovrića,što je olakotna okolnost za varaždinsku momčad, budući da je Lovrić u dosadašnjim susretima uvijek bio opasnost po gol Nevistića. Kod Varaždina nema požutjelog Vinka Petkovića.

Video sadržaj