Varaždin doveo još jednog napadača

| 13.1.2024. u 17:54h | Objavljeno u Sport

Dvadesetpetogodišnji napadač Tomislav Gudelj novi je stanovnik našeg grada. Gudelj dolazi iz NK Croatie Zmijavci gdje je proveo posljednjih pola godine te uz odlične partije zabio i osam pogodaka u dvanaest utakmica- objavio je NK Varaždin na svom facebook profilu.

Gudelj je bio jedan od ključnih igrača Rudeša u osvajanju Prve nogometne lige i povratku u HNL. U 23 utakmice za Rudeš ovaj bivši omladinac Hajduka i RNK Splita te senior Croatije Zmijavaca, upisao je 11 pogodaka. Gudelj je ujedno bio i drugi topnik Prve nogometne lige.

Gudelj je drugi igrač koji je došao u redove varaždinske momčadi, nakon što je nedavno stigao Jurica Poldrugač, ofenzivni vezni igrač, koji je debitirao u dresu Varaždina golom na prijateljskom susretu s Istrom 1961 na Arena Cupu.

Dolaskom Gudelja trener i sportski direktor Nikola Šafarić na pripremama u Medulinu ima na raspolaganju 27 igrača. Momčad Varaždina će sutra odigrati i drugu utakmicu na Arena Cupu, a od 11 sati suparnik će 11 sati biti Radnički iz Novog Beograda.