Varaždin danas ugošćuje drugu momčad Osijeka, bodovi su i više nego potrebni Foto: Krešimir Đurić

Varaždin danas ugošćuje drugu momčad Osijeka, bodovi su i više nego potrebni

| 23.4.2022. u 08:00h | Objavljeno u Sport

U sklopu 25. kola Druge HNL momčad Varaždina će danas u 18 sati na svom stadionu ugostiti drugu momčad Osijeka, koji se sljedeće sezone više neće natjecati u ovom rangu i doći će rasterećeni na ovaj susret, dok momčad Maria Kovačevića mora ostvariti pozitivan rezultat, ukoliko želi i dalje konkurirati za naslov prvaka i povratak u najelitniji rang hrvatskog klupskog nogometa.

- Druga momčad Osijeka je u pozitivnom nizu, imaju tri pobjede zaredom, mlada su, razigrana ekipa. Igrali smo s njima u jesenskom dijelu na njihovom terenu, bili smo bolji, ali oni su se dobro branili i utakmica završila 0:0. Koliko god su mladi i razigrani, dosta su odgovorni, nemaju imperativ i najteže je igrati protiv takvih suparnika, ali nemamo što puno razmišljati o njima, mi smo bitni - naglasio je trener Varaždina.

- Analizirali smo drugu momčad Osijeka i spoznali da je njima lakše igrati u gostima. Dobro se brane, imaju dobar izlazak, brze polukontre i kontre, ali ponavljam, mi smo bitni. Vjerujem da ćemo s posjedom pritisnuti, a najvažnije je da budemo dobri u suparničkoj trećini, okomiti, s puno utrčavanja u prostor i efikasni. Moramo se bojati njihove polukontre, ali vjerujem da ćemo ju uspješno spriječiti - zaključio je Kovačević.