Trener Miljenko Telebar ističe da je Varaždin favorit, ali da to treba potvrditi i na terenu

Varaždin danas u Soljanima očekuje susret pretkola hrvatskoga Kupa

| 23.8.2016. u 10:27h | Objavljeno u Sport

I dok su nogometaši Jalžabeta svoj susret pretkola hrvatskoga kupa odigrali u subotu, momčad Varaždina će svoju obavezu odraditi danas. Prema planiranom rasporedu utakmica se trebala igrati sutra, u srijedu 24. kolovoza od 16 sati, ali će se na molbu Slavonije, suparnika Varaždina, igrati danas, od 16 sati.

Gostovat će u Soljanima, selu u istočnom dijelu županjske Posavine, na jugu Vukovarsko-srijemske županije, u općini Vrbanja, nedaleko Županje. Momčad Slavonije županijski je prvoligaš iz Vukovarsko-srijemske županije.

Prošlogodišnje prvenstvo u Prvoj ŽNL završili su na sedmom mjestu od 16 klubova, a lani su bili finalisti Kupa Vukovarsko-srijemske županije. Na svom su terenu,izgubili od Vukovara 1991. rezultatom 4:1.

– Vrlo dobra su ekipa, igrači su im već dugo zajedno i sigurno se nadaju prolasku u sljedeće kolo. S obzirom na našu kvalitetu, imena koja imamo u svlačionici i ciljeve koje smo postavili za ovu sezonu, moramo biti optimisti. Domaćin je županijska liga, no moramo biti koncentrirani, maksimalno angažirani i vjerujem da nećemo imati problema oko plasmana u 1. kolo kupa te da ćemo opravdati titulu favorita – naglasio je trener momčadi Varaždina Miljenko Telebar.