U varaždinskom se drugoligašu večeras očekuje ostvarenje druge prvenstvene pobjede Foto: Dražen Novosel

Varaždin će večeras protiv Lučkog tražiti nastavak pobjedonosnog niza

| 1.9.2018. u 10:32h | Objavljeno u Sport

Nakon pobjede nad BSK u Bijelom Brdu u 1. kolu novog prvenstva i plasmana u 1/16 finala hrvatskog Kupa, nogometaši Varaždina će večeras na stadionu Varteksa od 19 sati i 30 minuta, u sklopu 2. kola Druge HNL ugostiti momčad Lučkog i u tom susretu tražiti nastavak pobjedonosnog niza.

Trener Varaždina Miljenko Mumlek u nastavku prvenstva više neće moći koristiti Domagoja Drožđeka, koji je u četvrtak postao igrač prvoligaša Lokomotive, dok bi ostali igrači trebali biti na raspolaganju za večerašnji susret.

- Očekujem čvrstu utakmicu, njihov trener gledao je naš susret u Kupu i mislim da jedni druge ne možemo ničim iznenaditi. Na prijateljskoj utakmici, koju smo s njima prije mjesec dana odigrali u Varaždinu, ugodno su me iznenadili čvrstinom, hitrinom i otvaranjem, pa ćemo više pozornosti posvetiti tim segmentima igre. Cijelu ćemo utakmicu pokušati dominirati i usmjeriti je na naš stil igre, a nadam se da će to donijeti željeni rezultat - naglasio je trener Mumlek, uoči većerašnjeg nadmetanja.

Mumleku se otvorila širina u igračkom kadru, jer je klub došao na posudbu lijevi bek Marko Martinaga, igrač Slaven Belupa, koji će biti u konkurenciji za sastav na večerašnjem susretu.