Nogometaši Varaždina porazom se oprostili od svojih navijača na kraju ove sezone Foto: Krešimir Đurić

Nogometaši Varaždina porazom se oprostili od svojih navijača na kraju ove sezone

| 25.5.2024. u 18:48h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina su u posljednjem susretu ove sezone, pred 1130 gledatelja na Gradskom stadionu u Varaždinu, izgubili od momčadi Osijeka rezultatom 2:0, poluvrijeme 0:0. Prva je to pobjeda momčadi Osijeka ove sezone nad Varaždinom

Bio je to susret 36. kola SuperSport HNL-a, bez rezultatskog imperativa, s obzirom na to da su obje momčadi prije ove utakmice riješile pitanje svog plasmana u ovoj sezoni. Varaždin je šesti, a Osijek četvrti.

Prvu opasnost na susretu vidjeli smo u 14. minuti, kada je Škaričić udarcem po zemlji pogodio vratnicu gola Franka Kolića. U 25. minuti dobar udarac Nekića s oko 18 metara odlazi pored gola, a gosti su zaprijetili u 49. minuti, kada je udarac Omerovića s oko 20 metara vratar Silić obranio.

Vodstvo Osijeku donio je kapetan gostiju i najbolji strijelac SuperSport HNL-a Ramon Mierez u 65. minuti, koji je ubačaj s desne strane glavom pretvorio u pogodak. Na 2:0 za Osijek povisio je Domagoj Bukvić, udarcem s oko 17 metara u 68. minuti susreta.

U 73. minuti udarac Poldrugača s oko 20 metara obranio je golman Osijeka. U 85. minuti udarac Mištrafovića s pet metara, na asistenciju Poldrugača, otišao je pored gola.

Nogometaši Varaždina će s pripremama za novu sezonu početi 24. lipnja, a nova sezona počet će 2. kolovoza.