Druga ŽNL Foto: Martin Novosel

FOTO: Pobjede favorita, bez značajnih promjena na vrhu tablice Druge ŽNL

| 9.11.2019. u 16:50h | Objavljeno u Sport

U današnja tri susreta 12. kola Druge ŽNL, nije došlo do značajne promjene na vrhu tablice. Dinamo (B) i Podravac Kitro i dalje vode mrtvu trku za prvo mjestu prije zimske stanke i tako ostaje barem još do zadnjeg kola idućeg tjedna.

Dinamo (B) je slavio rezultatom 4:3 u utakmici protiv Radničkog u kojoj je isključeno čak tri igrača, sva tri u redovima Radničkog, i koji se igrao u izrazito teškim uvjetima, blatnjavom terenu s puno lokvica vode na što su se posebice žalili gostujući navijači propitkujući regularnost današnjeg susreta. Sva tri gola Radničkog su pala iz kaznenih udaraca, a domaćin nije realizirao svoju šansu iz kaznenog udaraca za 5:3.

Podravac Kitro je na drugoj strani županije slavio s uvjerljivih 6:1 protiv predzadnje momčadi lige Rudara 47 te je tako i dalje izjednačen s Dinamom (B) na vrhu tablice s 29 bodova. Razvitak s dva boda manje na tablici od vodećog dvojca također slavio s 3:1 u svom susretu na domaćem terenu protiv Dinama 01.

U sutrašnjim susretima, šemovečka Mladost igra protiv Mladosti iz SigetecaTrnje će ugostiti LepoglavuNovakovec je domaćin Zadrugaru, dok će Orač kod kuće igrato protiv Nove Vesi.

Sve utakmice počinju u 13 sati i 30 minuta.

Označeno u