Utakmicama 18. kola nastavlja se Premijer liga, Dabrovi po bodove u Đakovo

| 6.2.2016. u 08:12h | Objavljeno u Sport

Utakmicama 18. kola danas se nastavlja prvenstvo u Premijer rukometnoj ligi. Trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović zadovoljan je odrađenim pripremama, a nezadovoljan ozljedama koje su prorijedile njegovu momčad uoči večerašnjeg sraza u Đakovu s istoimenim domaćinom, predposljednjim sastavom na tablici.

- Iznimno sam zadovoljan pripremama, jer smo podigli nivo rada i treninga na višu razinu, međutimn u jednom segmentu sam nezadovoljan. Naime, imali smo velikih problema s ozljedama, Na treningu su Franu Vujoviću stradali prednji križni ligamenti, eka ga operacija i za njega je sezona završena. Pitanje je i hoće li za Đakovo biti spreman Zobec, zbog ozljede gležnja, a nadamo se da će ostali koji nisu nastupili u posljednjem pripremnom susretu s Ormožom, Marčec, Vučko, Vidaček, biti spremni za večeras - rekao je Vujović.

U varaždinsku su momčad stigla dva igrača, ivanečki rukometaš Kevin Lind, koji je posljednje je igrao za Moslavinu iz Kutine, a igra na poziciji srednjeg vanjskog i desno krilo, mladi  Manuel Hutinec iz Čakovca.

Varaždinska je momčad tijekom priprema odigrala tri umjesto planirana četiri pripremna susreta, a Ante Tokić, koji je počeo lagano trenirati još mjesec i pol dana neće biti u punom pogonu.
- Lider smo prvenstva i idemo po bodove u Đakovo iako su opasan suparnik na domaćem terenu - zaključio je Vujović. Utakmica u Đakovu počet će u 19 sati i 30 minuta.