Uspješan vikend za gimnastičarke varaždinske Vindije na 3. Trešnjić kupu

| 28.6.2022. u 11:38h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Protekli vikend bio je uspješan i za ženski dio gimnastičke ekipe varaždinske Vindije. U domaćinstvu GK Trešnjevka u Lučkom je održan 3. Tresnjić kup.

Uz domaćina u utrci za najbolje sudjelovalo je 15-tak klubova iz cijele Hrvatske te klubovi iz susjedne Bosne i Hercegovine i Vojvodine.

Iako su tek počele sa sudjelovanjem na većim natjecanjima,djevojčice su vrlo samopouzdano izvele zadane vježbe pa stoga ni uspjeh nije izostao.

Među najmlađim natjecateljicama Vindije srebrom se okitila Eva Šanjek ,dok je Lara Vugrin u istoj kategoriji, zauzela 6. mjesto, a Anamarija Tkalčec je bila 13.

U kategoriji mlađih kadetkinja najbolje se plasirala Mara Androlić zauzevši 5. mjesto, a zajedno s Frankom Sedlar, Mateom Nemet i Emom Grabarić, ,kući su se vratile s brončanim peharom,osvojivši ekipno treće mjesto.

Treće mjesto,kao ekipa,osvojile su i kadetkinje u sastavu Lucija Piskač,Dora Košić,Mia Kukec, Kaja Vesna Pomper i Erika Kršić Hanjš.

Korak do medalje bila je Dora Košić na 4. mjestu,dok je Lucija Piskač uvjerljivo slavila osvojivši zlato na svom prvom natjecanju.

Podršku s tribina, djevojčicama su uz, brojne navijače , dali i najbolji varaždinski gimnastičar Mateo Žugec i njegov trener Emil Šanjek.

Treneri Goran Radić,Matija Bistrović i Tamara Šanjek,izuzetno su zadovoljni pokazanim i optimistično kreću u pripreme za nova natjecanja.

Osim već dokazane kvalitete muške sportske gimnastike iz Vindijine škole, u budućnosti možemo očekivati dobrih rezultata i iz ženske sportske gimnastike .