Uspješan vikend mladih rukometašica Koke

Varaždinske vijesti | 12.3.2024. u 09:32h | Objavljeno u Sport

Proteklog vikenda aktivne su bile igračice u konkurenciji U -11 na državnoj razini i igračice u kategoriji U -15 koje su odigrale derbi u Međužupanijskoj ligi protiv zagrebačke Lokomotive.

U tri nastupa dvije pobjede i jedan poraz koji nije utjecao na poredak u konkurenciji U -11. Dvorana „Marko Marulić „ u Slatini ugostila je igračice u konkurenciji U -11 gdje su mlade Varaždinke upisale pobjedu i poraz.

Ekipe koju vodi Snježana Horvat prvo je poražena od koprivničke Podravke rezultatom 16:13,a najuspješnije strelkinje bile su Radujković sa 6 , te Petričević i Juričan sa po 2 postignuta gola.

U drugom nastupu ekipa Koke savladala je domaću Slatinu sa 14:9,a najefikasnije su bile Radujković sa 4, teMilec, Hrman i Gotić sa po 2 postignuta gola.

Ekipa Koke u konkurenciji U -15 igrala je u Međužupanijskoj ligi na parketu dvorane "Arena“ u Varaždinu derbi protiv vršnjakinja Lokomotive iz Zagreba. U izjednačenom dvoboju na kraju su slavile Varaždinke rezultatom 27:24.

Nakon osam odigranih kola vodi Koka sa 14 bodova ispred Ivanića 12 i Sesveta sa 10 bodova. Najefikasnije kod Koke bile su Gugić 6,Mlaka, Hirš i Tratnjak sa po 5 postignutih golova. Ekipu uspješno vodi trenerica Tea Jalušić ne tako davno odlično desno krilo varaždinskog prvoligaša.