Uspješan vikend mladih rukometašica Koke

| 26.2.2024. u 09:24h | Objavljeno u Sport

Još jedan vikend protekao je u znaku mladih rukometašica Koke koje su u četiri nastupa zabilježile četiri uvjerljive pobijede.

U kategoriji U -11 međužupanijske lige, u kojoj nastupaju 22 ekipe, mlade Varaždinke na parketu dvorane u Graberju u subotu su savladale vršnjakinje Podravke 2 iz Koprivnice rezultatom 29:10,a nakon toga su nadigrale su i najbolji sastav Podravke sa 20:11.

Koka je inače nakon 11 kola vodeća zajedno sa Sesvetama i zagrebačkom Lokomotivom sa 18 bodova, Mlade nade varaždinskog rukometa uspješno vodi trenerica Snježana Horvat.

Nešto starija kategorija U -13 igrala je državnu ligu skupinu sjever i također upisala dvije pobjede. U prvom nastupu nedjeljnog prije programa u Graberju savladale su vršnjakinje Virovitice sa 22:11 ,da bi nove bodove osvojile u susretu sa Pitomačom rezultatom 26:17 .

U ovoj konkurenciji odigrano je 14 kola a Koka ima isto toliko pobjeda i 28 bodova te vodi na tablici ispred koprivničke Podravke sa 22 i Đurđevca koji ima 20 osvojenih bodova.

Ovi odlični rezultati djelo su trenerice Maje Čop Andesilić ,koja je sa svojim igračicama sve bliže završnici državnog prvenstva.