Uspješan nastup ritmičarki Vindije na Juna Winter Cupu u Sloveniji

| 14.12.2021. u 19:22h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U organizaciji kluba Juna sport održan je “Juna Winter Cup” u Celju, na kojem je nastupilo 85 ritmičarki, a boje varaždinskog Gimnastičkog kluba Vindija branilo je osam ritmičarki.

U A programu Eva Kocijan je u kategoriji 2011. godište osvojila prvo mjesto u vježbi bez rekvizita i u vježbi s loptom. U kategoriji 2010. godište Laura Tomašković osvojila je prvo mjesto u vježbi s vijačom, također prvo mjesto u vježbi s obručem i drugo mjesto u vježbi s loptom.

U kategoriji 2009. godište Paulina Tomašković osvojila je drugo mjesto u vježbi s obručem i treće mjesto u vježbi s čunjevima.

U juniorskoj kategoriji Lara Domislović osvojila je prva mjesta u vježbama s obručem, loptom i čunjevima. U kategoriji seniorki Tamara Artić osvojila je prva mjesta u vježbama s obručem, čunjevima i trakom.

U B programu, u kategoriji 2010. godište Anđela Jergan osvojila je prvo mjesto u vježbi bez rekvizita i u vježbi s loptom, Vita Kocijan u kategoriji 2009. godište osvojila je treće mjesto u vježbi s obručem te Mia Petek u kategoriji 2008. godište prva mjesta u vježbama s obručem i loptom.