Uskoro besplatan program vježbanja, radionica i predavanja "S Karlom i Fumom do zdravlja"

| 13.3.2020. u 08:14h | Objavljeno u Sport

Triatlon klub Ultra organizira besplatan program tjelesnog vježbanja, radionica i predavanja "S Karlom i Fumom do zdravlja". Program je namijenjen rekreativcima bez obzira na dob, spol i fizičku spremu, uvažavat će se želje, ciljevi i zdravstveno stanje sudionika.

Program je besplatan i trebao bi se provoditi od 1. travnja do 31. svibnja, do četiri puta tjedno na području Varaždinske županije, prvenstveno na otvorenom prostoru, livada ispred varaždinske Arene, u jutarnjim i popodnevnim terminima.

Ako se pokaže interes, za one koji žele i nešto više, odradit će se i nekoliko treninga plivanja, ispravljanja tehnika na bazenu, kao i nekoliko vožnja biciklom. Program će se provoditi pod stručnim vodstvom profesorice kineziologije Karle Čović, koja je i ujedno jedina hrvatska natjecateljica u ultra triatlonu, osvajačica mnogobrojnih odličja u Svjetskom kupu i Svjetskim prvenstvima.

Isto tako u provedbi projekta će sudjelovati članovi Karlinog tima, kao i Karlini prijatelji rekreativci sportaši koji rade iznimne stvari. Za dodatni poticaj uključeni su i sponzori Triatlon kluba Ultra, jer kada odradite nešto (nekoliko vježbanja) iimat ćete i popust na nešto,

Iz Triatlon kluba Ultra pozivaju zainteresirane da se pridruže bez obzira da li žele skinuti samo višak kilograma, pokrenuti se, istrčati maraton ili se pripremiti za Ironman. Isto tako poručuju da razumno prate situaciju i u pripravnosti su poduzetu sve moguće mjere protiv širenja korona virusa, mjerenjem temperature polaznicima, korištenjem dezinfekcijskih sredstva, zaštitnih rukavica, i svega što će u tome trenutku biti potrebno.

Termini će biti naknadno objavljeni a sve dodatne informacije mogu se dobiti na Facebook profilu Karle Čović.