Unatoč porazu Manjerović zadovoljan igrom, Cesar vjeruje u pobjedu nad Radnikom

| 7.11.2015. u 19:50h | Objavljeno u Sport

U sklopu 5. kola A2 košarkaške lige Sjever večeras je u Čakovcu momčad Međimurja pobijedila ivanečku Ivančicu 84:69.

- Bili smo na 8 koševa zaostatka 2 minute i 15 sekundi prije kraja treće četvrtine, a onad je domaćin napravio seriju 10:0 i odvojio se na nedohvatljivih 18 koševa razlike te riješio pitanje pobjednika. Na ovom susretu nije nam bilo najboljeg strijelca Rožmana, zbog fakultetskih obaveza u Zagrebu, a vidjelo se da su nam nedostajali njegovi koševi. Unatoč porazu zadovoljan sam jer smo jako dobro odigrali i ovu utakmicu i stalno bili u zaostatku do najviše 10 koševa razlike  - rekao je nakon susreta trener Ivančice Zlatko Manjerović.

Momčad Grafičara će sutra u dvorani Osnovne škole u Ludbregu u 18 sati ugostiti Radnika iz Križevaca. Utakmica se trebala igrati u Križevcima, ali je domaćinstvo zamijenjeno zbog zauzetosti tamošnje dvorane sajamskom manifestacijom.

- Očekujemo pobjedu, bez obzira što igramo protiv momčadi koja do sada nije izgubila utakmicu, a igrali su protiv najjačih sastava lige. Domaći poraz iz prošlog kola je zaboravljen već u ponedjeljak, na prvom treningu, a tijekom tjedna dobro se treniralo. Gosti su najjači individualno, imaju najjaču juniora lige Luku Tomasa, prvog strijelca lige Ivana Svobodu, brzo šutiraju sa svih pozicija, a slabija strana im je obrana. Primaju preko 87 koševa po utakmici i u tome vidimo našu priliku - rekao je najavljujući susret trener Grafičara Dražen Cesar.