Udruga navijača White Stones poziva na Varteksov vikend

| 8.9.2017. u 10:11h | Objavljeno u Sport

Udruga navijača White Stones poziva sve Varaždince i Varaždinke na Varteksov vikend, koji se sastoji od dva događaja, ističu u svom priopćenju iz Udruge navijača White Stones.

Prvi event bit će već danas od 20 sati u Caffe baru Mojito - VARTEKSOV PETAK. Ovaj event zamišljen je kao druženje i upoznavanje igrača, uprave, simpatizera, White Stonesa, navijača te svih onih kojima je NK Varteks pri srcu, a sve s ciljem simbioze tzv. Varteksove nogometne obitelji.

Na samom događaju moći će se učlaniti u NK Varteks - prvi klub u Hrvatskoj (a i šire) ustrojen po modelu Jedan član = Jedan glas. Također, svi zainteresirani moći će se informirati o daljnjem radu i akcijama UN White Stones i NK Varteks. Dobar provod je zagarantiran, ističu iz Udruge navijača White Stones .

Drugi event odnosno kulminacija Varteksovog vikenda je sutrašnja utakmica 3. kola 3.HNL Varteks - Belišće u 17 sati na stadionu Varteksa.

- Prva je to domaća utakmica NAŠEG VARTEKSA na jedinom logičnom mjestu - STADIONU VARTEKSA, stoga najavljujemo atmosferu dostojnu renome-a navijačke skupine White Stones. Svi su pozvani pridružiti nam se i pomognite Varteksu u lovu na prvu pobjedu u 3. HNL - zaključuju iz Udruge navijača White Stones.