U zdravom tijelu zdrav duh i tijekom školskih praznika: 6. "Zimski sportski višeboj“ Foto: Ilustracija

U zdravom tijelu zdrav duh i tijekom školskih praznika: 6. "Zimski sportski višeboj“

VV | 20.12.2021. u 17:20h | Objavljeno u Sport

Uz potporu Grada Varaždina, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina tijekom zimskog odmora učenika šesti put provodi projekt "Zimski sportski višeboj“. I ovoga puta cilj je omogućiti aktivno provođenje zimskog odmora učenicima od trećeg do sedmog razreda osnovnih škola s područja grada Varaždina.

Sportske aktivnosti u potpunosti su besplatne za učenike, a u Sportskoj dvorani "Varaždin“ u Graberju provodit će se od 27. prosinca ove godien do 5. siječnja iduće godine, u terminima od 9 do 12 sati.

- Naravno, učenice i učenike koji će redovito prisustvovati sportskim aktivnostima očekuje izlet iznenađenja posljednjeg dana druženja, u srijedu, 5. siječnja - najavljuju organizatori.

Pod stručnim vodstvom profesora kineziologije, učenici i učenice će usvajati motorička znanja gimnastike, rukometa, nogometa, kuglanja, orijentacijskog trčanja, borilačkih sportova i badmintona. U skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama djeca će trenirati u manjim grupama. Za učenike je osigurana okrjepa, a sve što učenici trebaju je doći u Graberje sa čistom sportskom obućom.

Broj sudionika "Zimskog sportskog višeboja“ je ograničen na 100, a djeca se mogu prijvati ovdje. Više informacija možete dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.