U Vidovcu ove godine 15. Pan Givova kup

| 4.1.2020. u 09:26h | Objavljeno u Sport

Nogometni klub Nedeljanec i ove godine organizira Dvoransko prvenstvo u malom nogometu za registrirane nogometne klubove pod nazivom „Pan Givova kup Vidovec 2020.“.

Petnaesto po redu prvenstvo održat će se u dvorani Osnovne škole Vidovec od subote, 11. siječnja do nedjelje, 9. veljače 2020. godine. Natjecanje se organizira u seniorskoj, juniorskoj, pionirskoj i veteranskoj konkurenciji.

Titulu kod seniora brani Polet iz Tuhovca, kod veterana Plitvica iz Gojanca, a kod juniora Varteks. Dodajmo da je na prošlom, 14. izdanju sudjelovalo 36 momčadi, a organizatori s nestrpljenjem iščekuju početak turnira.

– U proteklih četrnaest godina u prosjeku smo okupljali 60 ekipa. Od 36 ekipa u prvoj godini do rekordnih 78 ekipa 2009. godine. S razlogom stoga i ove godine očekujemo veliki broj ekipa – ističu iz Nogometnog kluba Nedjeljanec. 

Kotizacija za seniore i veterane iznosi 600 kuna, za pionire i juniore 400 kuna, dok klubovi koji prijave ekipe u svim kategorijama imaju 20 posto popusta. 

Na Facebook stranicama objavljivati  će sve materijale i propozicije za natjecanje, a  u kasnijim fazama rasporede i rezultate natjecanja. Prijaviti se možete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Inače, u dosadašnjih 14 izdanja nastupilo je 842 momčadi u svim kategorijama s preko 10.104 nogometaša. 

Ždrijeb turnira održat će se u srijedu, 8. siječnja, u 18 sati u dvorani Osnovne škole Vidovec dokad je ujedno moguće i prijaviti ekipe.