U sklopu priprema za susret s Lokomotivom Varaždin je u utorak odigrao prijateljsku utakmicu u Jalžabetu Foto: Dražen Novosel

U Varaždinu se protiv Lokomotive nadaju prvoj domaćoj pobjedi

| 17.8.2019. u 10:54h | Objavljeno u Sport

Utakmicom Intera i Dinama u Zaprešiću, a u kojoj su gosti slavili rezultatom 2:1, sinoć je počelo 5. kolo HT Prve hrvatske nogometne lige, u sklopu kojeg će momčad Varaždina večeras od 19 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu ugostiti sastav Lokomotive iz Zagreba.

Trener Varaždina Borimir Perković naglasio je da momčad nakon osvojenog boda u prošlom kolu u Zaprešiću psihološki više ne osjeća teret te da je taj susret psihološki osokolio i podigao ekipu, koja je tijekom ovog tjedna odlično radila.

- Uvjerenja sam da smo večeras u stanju doći do pobjede. Dat ćemo sve od sebe,a u ovom smo trenutku u puno boljem stanju nego na samom početku sezone, prije susreta s Rijekom i Hajdukom - rekao je Perković.

U konkurenciji za momčad bit će Nikola Tkalčić i Vladan Adžić,upitni su, zbog ozljeda, Dario Jertec i Dominik Glavina, a izvjesno je da u momčadi neće, zbog tri žuta kartona, biti Matej Senić, kao i Karlo Sambolec koji je u utakmici protiv Intera dobio crveni karton te ozlijeđeni Roca i Brlečić.