U subotu će se igrati odgođene utakmice Treće HNL Sjever i Četvrte NL Čakovec - Varaždin

| 23.11.2021. u 10:16h | Objavljeno u Sport

Za subotu, 27. studenog, planirano je odigravanje dviju prvenstvenih utakmica, koje su nisu mogle odigrati u redovitom terminu zbog samoizolacije igrača pozitivnih na koronavirus.

Od 13 sati i 30 minuta na stadionu u Ludbregu igrat če se utakmica 13. kola Treće hrvatske nogometne lige između Podravine i Varteksa. Susret je trebao biti odigran 13. studenog, ali je odgođen zbog samoizolacije šestorice igrača Podravine.

Bit će to nadmetanje susjeda na tablici, sedmoplasiranog Varteksa s 15 bodova i osmoplasirane Podravine s dva boda manje.

U istom terminu, od 13 sati i 30 minuta, na stadionu u Ivancu počet će nadmetanje 13.,posljednjeg jesenskog kola Četvrte nogometne lige, između Ivančice i Galeba iz Oporovca. Utakmica se trebala igrati u subotu,20. studenog, ali je odgođen zbog bolesti uzrokovane koronavirusom i samoizolacije više igrača momčadi Galeba.

Taj će susret donijeti odgovor na pitanje tko će biti jesenski prvak Četvrte nogometne lige,a trenutačno su na vrhu Zelengaj i Ivančica s 29 osvojenih bodova, pri čemu momčad Zelengaja ima bolju gol razliku. U slučaju pobjede ili neriješenog ishoda u subotnjem susretu jesenski će prvak biti momčad Ivančice.