Benjamin Šokman oporavio se od ozljede i trebao bi biti na raspolaganju treneru Andriji Bariću Foto: Dražen Novosel

U prvom kolu nastavka prvenstva hrvači Vindije u Graberju dočekuju Sesvete

| 25.11.2018. u 09:26h | Objavljeno u Sport

Mečevima 6. kola ovog se vikenda nastavlja se drugi dio prvenstva u Premijer hrvatskoj hrvačkoj ligi. Momčad Vindije se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu tablice s 5 osvojenih bodova, pet manje od vodećih Sesveta, sastava kojeg će ugostiti u prvom kolu drugog dijela prvenstva, a meč će se održati večeras u 18 sati u dvorani u Graberju.


- Ekipa nam je, uz male promjene, ostala u sastavu kao u prvom dijelu sezone. U nastavku prvenstve nećemo moći računati na Mihaela Bešenića i Alena Fodora, koji su otišli u Njemačku, ali nam se vratio Benjamin Šokman, na kojeg, zbog ozljede, nismo mogli računati u prvom dijelu lige. S obzirom na to da nemamo izgleda obraniti naslov prvaka pojačana nismo dovodili a cilj nam je pokušati uzeti barem drugo mjesto, što znači da jesenski dio odradimo bez greške, uzmemo maksimalan broj bodova i pokušamo doći na drugo mjesto - naglasio je trener momčadi Vindije Andrija Barić.

Odmah na startu drugog dijela sezone aktualni prvak Hrvatske, sastav Vindije će ugostiti vodeće Sesvete, najvećeg favorita za osvajanje ovogodišnjeg naslova prvaka.

- Sesvete nisu mijenjale momčad u odnosu na prvi dio sezone, osim što im je ozlijeđen Dominik Etlinger, pa će imati pobjedu manje,a što naravno nama ide na ruku. Etlinger je imao puknuće tetive bicepsa, bio je operiran i trenutno je u procesu rehabilitacije. Sesvete u svojim redovima imaju reprezentativca Božu Starčevića, Danijela Janečića petoplasiranog s nedavnog SP-a u Budimpešti, Ivana Hukleka reprezentativca u mlađim seniorima. Pauza između prvog i drugog dijela prvenstva bila je velika i vidjet ćemo s kojom će ekipom doći na meč. Sesvete ima dobru ekipu, meč neće biti lagan,ali pokušat ćemo im ukrasti bod. Na proljeće smo izgubili 6:4, no sada se potajno nadamo da bi mogli othrvati 5:5 - zaključio je Barić.