U pripremnom susretu nogometaši Varteksa svladali austrijskog četvrtoligaša Foto: NK Varteks

U pripremnom susretu nogometaši Varteksa svladali austrijskog četvrtoligaša

Varaždinske vijesti | 21.2.2023. u 09:42h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varteksa odigrali su pripremni susret s austrijskim četvrtoligašem Rochrbach Bergom, kojeg su pobijedili rezultatom 1:0, a strijelac je bio Rok Horaček.

Iako je prvotno bilo planirano da se susret igra na stadionu Slobode,  radi sanacije trave na varaždinskoj Slobodi, odigran je na igralištu u Jurovcu, nedaleko Svetog Martina u Muri, gdje se Austrijanci nalaze na pripremama.

UFC Pieno Rochrbach – Berg je ambiciozni četvrtoligaš, koji želi napredovati u viši rang na kraju sezone, i trenutno su drugi, a protiv Varteksa su se prezentirali u iznenađujuće dobrom izdanju.

U njihovim redovima nastupa i Denis Glavina, Međimurac koji je promijenio podosta klubova, između ostalog i Dinamo, Varaždin te Međimurje, odakle je ovog ljeta stigao u Austriju.

Varteks je susret započeo u sastavu Banfić, Kos, Kukec, Vlah, Stojko, Dolovski, Matova, Mikičić, Jakupak, Glavica, Benković, a s klupe su ušli Pukšec, Ivančić, Horaček, Vaupotić, Premužić, Lukačić, Anđelković).

Susret je bio prilično čvrst i izjednačen, a tek u drugom poluvremenu, Rok Horaček postigao je jedini pogodak na susretu.

Varteks će u subotu ugostiti Špansko, a sredinom tjedna će se znati mjesto i termin odigravanja susreta.