U Petrijancu odigrano 3. kolo Klampotic lige

| 4.12.2017. u 10:26h | Objavljeno u Sport

Jučer je odigrano 3. kolo Klampotic lige. Domaćin 3. kola lige bila je ekipa Yugo 45, a kolo se odigralo u dvorani u Petrijancu. Kolo je započelo vrlo zanimljivom utakmicom između dvije prvoplasirane ekipe Caffe bar 5 i MNK Lovrečan.

Uz mnoštvo prilika s jedne i druge strane, rezultat je na kraju bio prijateljskih 1-1.  To je otvorilo priliku ekipi Sive Mekle da preuzme prvo mjesto lige. No, sjajna igra ekipe MNK Vrtovi iznenadila je Sive Mekle, koji su na kraju uzeli bod i to pogotkom u samom finišu utakmice iz kaznenog udarca zbog akumuliranih prekršaja.

Sjajnu igru pokazala je ekipa MNK Mlaka koji su lagano pobijedili ekipu Komšija s visokih 6-1. Posebno raspoložen je bio Sandi Martan koji je upisao 3 nova pogotka te se pozicionirao na prvo mjesto u poretku najboljih strijelaca Klampotic lige.

Uvjerljiva je bila i ekipa MNK Kolarovec, koja je u posljednja dva kola pokazala sjajan napadački učinak. Ovog puta utrpali su 5 golova ekipi Bistro i Pizzeria Gaj, a završni rezultat bio je 5-2.

Ovo kolo kraju je privedeno utakmicom domaćina Yugo 45 i ekipe MNK Jarki. Iako je Jarki sjajno otvorilo utakmicu i povelo s 2-0, raspoloženi Branko Telebar demonstrirao je svoje bogato iskustvo igranja nogometa i do kraja utakmice poravnao rezultat na 2-2.

Nakon kola koje je obilježeno neriješenim rezultatima, na prvom mjestu su i dalje ekipe Caffe bar 5, MNK Lovrečan i Sive Mekle s podjednakim brojem bodova, dok ih u stopu slijedi MNK Kolarovec koji igra sve bolje.

Na listi strijelaca odvojio se Sandi Martan sa 6 golova, dok su iza njega s 4 pogotka Roman Rog i David Goričan.

Treba pohvaliti i sjajnu organizaciju domaćina Yugo 45,a turniru je nazočio i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec. Sljedeće kolo igrat će se u sportskoj dvorani u Cestici u nedjelju 10. prosinca od 9 sati.