U nedjelju 4., posljednje kolo Triatlon liga „Beciklin“

| 13.8.2022. u 15:29h | Objavljeno u Sport

Kako nam se ljeto primiče kraju tako se kraju primiče i Triatlon liga „Beciklin“, naime u nedjelju 14.08. na rasporedu je posljednje 4. kolo omiljene triatlonske lige koja se održava na „Varaždinskome moru“.

Ovogodišnje izdanje lige završava malo ranije nego prijašnjih godina a razlog su termini drugih događanja na Aquacitiyu.

A da će ovo biti posebno kolo razlog je i ukupni poredak po kojem ni u jednoj disciplini pa i u poretku po kategorijama nije ništa riješeno i poredak će se odlučivati u zadnjem kolu koje je na rasporedu u nedjelju.

Ovogodišnja liga ujedno je i najmasovnija liga do sada sa prosjekom od 90 takmičara po kolu, što je dobar znak jer su ljudi prepoznali triatlon kao jedan od atraktivnijih sportova, što dokazuje i činjenica da ligu redovito posjećuju triatlonci iz Mađarske i Slovenije kao i svih krajeva sjeverne Hrvatske.

Uzoran domaćin i organizator lige je TK Marathon 95 koji će nastojati da i posljednjem kolu lige sve prođe u najboljem redu.

Start lige je kao i obično u 9:10 kada startaju najmlađi u utrci aquatlona , dok je konačni obračun u supersprint i sprint triatlonu na rasporedu od 9:30