U Ivancu uređen teren za odbojku na pijesku na kojem će se idući vikend igrati dva turnira

| 24.7.2021. u 10:56h | Objavljeno u Sport

Ženski odbojkaški klub Ivanec je u suradnji s gradom Ivancem, Klubom Mladih Ivanec , sponzorom iz Krapine i poduzećem Ivkom iz Ivanca, završio s radovima na igralištu odbojke na pijesku koje se nalazi u sklopu Tenis centra Ivanec.

Postojeće igralište je najprije izmalčano , zatim dvaput prekopano s velikim traktorom i frezom , te su dovezena dva šlepera pijeska ,tj. oko 30 kubika i sve je to strojnom mehanizacijom IVKOM-a Ivanec izravnano.

Postavljena je odbojkaška mreža i igralište je stavljeno u upotrebu te ga mogu koristiti sve zainteresirane odbojkašice i odbojkaši i rekreativci.

ŽOK Ivanec i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata , ogranak Ivanec organiziraju u subotu,31.srpnja i nedjelju,1.kolovoza 9. otvoreni i 6.memorijalni odbojkaški turnir u odbojci na pijesku u spomen na poginule branitelje iz grada Ivanca Romana Ribića i Željka Putara Grdaka.

U subotu,31. srpnja, turnir će igrati najmlađe i to godište 2008. i 2010. , igra se 2 na 2 ,a dan kasnije u nedjelju igraju starije ekipe u kombiniranom sastavu s jednom odbojkašicom i dva odbojkaša, ili dvije odbojkašice i jedan odbojkaš. Organizator je za najuspješnije ekipe osigurao nagrade.