U Ivancu na Barutani održan ribički Patuljan kup

| 31.7.2016. u 12:35h | Objavljeno u Sport

U organizaciji Sportsko-ribolovnog društva Ivanec na bajeru zvanom Barutana održano je natjecanje u lovu ribe udicom na plovak, na patuljaste somiće, tzv. Patuljan kup.

Ovo je najpopularnije ribičko natjecanje koje ima dugogodišnju tradiciju, a u konkurenciji 20-setak ribiča iz Varaždina, Sračinca, Vinice, Krapine i Ivanca, među prvoplasiranom trojicom na postolju našla su se i dva Ivančana koji su tako potvrdili primat članova SRD Ivanec s natjecanja prije mjesec dana kada je Alen Martinčević (4897 grama) bio drugi, a Drago Cerovčec (4465 grama) trećeplasirani.

Ovog puta pobijedio je Drago Cerovčec, član SRD Ivanec s ulovom od 5157 grama, drugi je bio njegov klupski kolega Robert Posavi sa 4212 grama, treće mjesto zauzeo je Petar Klaus, član SRD Sračinec s ulovom od 4104 grama, dok je četvrti bio Boris Stubičar, član SRD Interland Varaždin sa 4073 grama.

Prvoplasirana trojica ribiča primila su medalje, dok je četvrtoplasirani primio drvenu medalju organizatora natjecanja. Nakon natjecanja nastavljeno je zajedničko druženje u ribičkom domu Ivanec.