U 3. kolu Prve ženske lige, košarkašice Vindi ostvarile pobjedu u Čakovcu

VV | 8.11.2021. u 08:17h | Objavljeno u Sport

U nedjelju, 7. studenog, u sklopu 3. kola Prve ženske lige - skupine A, košarkašice Vindi iz Varaždina, gostovale su u Čakovcu kod ŽKK Radost.

Nakon napetog prvog poluvremena s vrlo malo koševa (12:11) i dosta pogrešaka, u drugom poluvremenu varaždinske košarkašice podigle su obranu i agresivnost u napadu te su ostvarile pobjedu konačnim rezultatom 29:46.

Za ŽKK Vindi nastupile su: Barušić (Cap) (17), Brezovec (10), Žanić (9), Kauzler L. (6), Dukić (2), Božović (2), Vujec, Kauzler N., Horvat, Lukan-Lisec, Hrgarek.

- Odigrali smo jednu relativno nervoznu utakmicu, sa dosta pogrešaka sa obije strane, što je rezultiralo sa malo koševa u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu podigli smo agresivnost te naša kvaliteta dolazi do izražaja i sigurno smo priveli utakmicu kraju - rekao je Marko Škerbić, trener ekipe ŽKK Vindi.

Slijedećeg vikenda predviđena je pauza u prvenstvenom natjecanju jer bi se po rasporedu trebale odigrati utakmice osmine finala kupa Ružice Meglaj-Rimac. Ždrijebom je odlučeno da se u osmini finala Varaždinke sretnu sa premijer-ligaškom ekipom Plamen Požege.

U prvenstvenom dijelu natjecanja, slijedeće kolo je na rasporedu 20. studenog kada Varaždinke ugošćuju ŽKK Folka-Borovje iz Zagreba.