Dabrove očekuje lokalni derbi protiv MRK Vidovec

U 1/4 finalu hrvatskog Kupa Dabrovi će igrati u Vidovcu, Koka kod Trešnjevke

| 24.2.2017. u 11:50h | Objavljeno u Sport

Danas su u Zagrebu određeni parovi četvrtfinala hrvatskog rukometnog Kupa. Momčad GRK Varaždina 1930 igrat će 15. ožujka u gostima protiv prvoligaša Vidovca, a Koka će u goste Trešnjevke 22. ožujka u Zagrebu.

- Nismo nezadovoljni izborom, naravno da smo favoriti, ali u jednoj utakmci sve je moguće a dosadašnji rezultati Vidovca u Kupu tjeraju nas da budemo malsimalno ozbiljni  ioprezni, te da se kvalitetno pripremimo. Ne smijemo dozvoliti da ih podcijenimo, a u utakmicu ćemo morati uči maksimalno i ako će tako biti idemo na Final four Kupa - rekao je trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović.

- Sretni smo što igramo protiv momčadi protiv koje imamo bilo kakve izglede. I oni i mi smo mogli dobiti bolje u ždrijebu, ali nije loše. Rellatvno smo sretni.jer ćemo odigrati utakmicu visokog rizika i ogromnih tenzija, u kojoj imamo izlede pobijediti, a šanse su 70:30 na strani GRK Varaždina 1930. Dok šansa postoji pokušat ćemo je iskoristiti. U klubu su više sretni nego ja, jer u klubu gledaju preko emocija, a ja to gledam s druge strane - rekao je trener MRK Vidovca Igor Senečić, koji je bio na izvlačenju parova u Zagrebu.

- Imamo velike izglede plasirati se na Final four Kupa u Umagu. Igra se jedna utakmica i smatram da smo kvalitetniji od Trešnjevke - rekao je izvršni direktor ŽRK Koka Damir Premužić.