Turnirom 3x3 otvorenje novog košarkaškog igrališta u Varaždinu Foto: Dražen Novosel

Turnirom 3x3 otvorenje novog košarkaškog igrališta u Varaždinu

| 23.5.2020. u 09:12h | Objavljeno u Sport
Iduće subote, 30. svibnja, održat će se svečano otvorenje vanjskog košarkaškog igrališta u ulici Gustava Krkleca u Varaždin (mjesto starog poligona).
U projektu Grada Varaždina, Zajednice športskih udruga Grada Varaždina i Košarkaškog saveza Varaždinske županije izgrađeno je najmodernije vanjsko košarkaško igralište.
Igralište je namijenjeno  za sve aktivne i rekreativne košarkaše. S obzirom n a to da će igralište imati i rasvjetu, korištenje igrališta bit će moguće 24 sata dnevno.
Svečano otvorenje  bit će u 20 sati, a prisustvovat će mu gradonačelnik grada Varaždina  Ivan Čehok , predsjednik  Zajednice SUG Varaždina Alen Runac  te predstavnici KSVŽ  Nino Gregorina, Darko Brezovec i Dražen Štrok.
Program u sklopu otvorenja počet će u petak  29. svibnju kvalifikacijskim turnirom VARAŽDIN STREETBALL 3X3.
Nastavit će se u subotu ujutro s mladim nadama varaždinske košarke,  uz prigodni program i nastavak turnira Varaždin Streetball 3X3 2020.
Točnu satnicu programa i prijave za turnir objavit će se na službenomms portalu županijskog košarkaško saveza www.ksvz.hr i na Facebook stranici Saveza do ponedjeljka 24. svibnja.