Trener Dabrova Damir Turković vjeruje da će Graberje i nadalje ostati neosvojiva tvrđava Foto: Krešimir Đurić

Turković uoči Poreča: U Graberju ne damo bodove ni da nam dođe prvak svijeta

| 16.11.2019. u 11:17h | Objavljeno u Sport

Utakmicama 8. kola ovog se vikenda nastavlja natjecanje u Paket 24 Premijer rukometnoj ligi. Momčad GRK Varaždina 1930 će večeras u dvorani u Graberju od 19 sati i 30 minuta ugostiti momčad Poreča. Za Dabrove ovaj susret dolazi nakon poraza prošle nedjelje u Zagrebu od Sesveta.

- Obrana je bila na nivou, ali u napadu nismo imali čistu glavu i to je presudilo pobjednika - komentirao je poraz u tom susretu trener GRK Varaždina 1930 Damir Turković. Dabrovi su nakon dva gola zaostatka na poluvremenu i u 51. minuti imali samo dva gola minusa (22:20), ali nakon toga su Sesvete postigle četiri a nisu primile ni jedan gol i praktički riješile pitanje pobjednika.

- Ponavljam, nije stvar u obrani već u napadu. Koristili su naše greške u napadu i kažnjavali ih brzim i laganim golovima. Mi smo u Sesvetama mogli puno dobiti, a malo smo izgubili - naglasio je Turković. Momčad Poreča je na petom mjestu sa 7 bodova, dok su Dabrovi šesti s bodom manje.

- Iskusna su ekipa i morat ćemo dati 120 posto, a rekli smo da u Graberju ne damo bodove čak ni da nam dođe prvak svijeta - zaključio je Turković.