Triatlon klub Ultra i ovoga ljeta organizira besplatni program sportskih aktivnosti "Zdravi, sretni, aktivni"

VV | 10.5.2022. u 11:06h | Objavljeno u Sport

Ovu godinu triatlon klub Ultra nastavlja s cestovnim biciklističkim vožnjama Varaždinskom županijom i planinarskim izletom iznenađenja u Kamniško Savinjske Alpe. Cilj programa je da se ljudi pokrenu, uključe u druženje i dobro društvo, a isto tako ima i direktan utjecaj na zdravstveno stanje, psihičke i fizičke sposobnosti.

Biciklistički program kreće 16. svibnja u trajanju od dva tjedna. Start je ispred Studentskog doma u Varaždinu, ponedjeljkom i srijedom u 17.00 sati i subotom u 8.00 sati. Namijenjen je svim punoljetnim cestovnim biciklistima, uz korištenje ispravnog bicikla, reflektirajućeg prsluka i zaštitne kacige. Uz napomenu da su se svi sudionici dužni pridržavati prometnih pravila i propisa.

Kroz tjedan rute su oko 60 kilometara dnevno, a vikendom oko 100 kilometara. Prolaziti će pored izvora vode kao i pored raznih povijesno kulturnih znamenitosti.

Planinarski izlet u Kamniško Savinjske Alpe planiran je za 30. svibnja, a moguće i po dogovoru. Namijenjen je svim zainteresiranima s prethodnom prijavom.

Uz besplatni sportski dio sve sudionike očekuju i ugodna iznenađenja i popusti dugogodišnjih sponzora Triatlon kluba Ultra, Salona za oblikovanje i masažu tijela Aromavita i butika Ana Kraš.

Program provodi trenerica i ultra triatlonka Karla Čović, prof. i za sva dodatna pitanja, informacije i prijave možete ju kontaktirati na 0995183521.