Ivica Bonino Hasan član je ŠRK Varaždin-Interland Marcel Van den Eynde

Tri Varaždinca prvaci Hrvatske, Ivica Bonino Hasan naslov osvojio osmi put

| 23.10.2018. u 10:19h | Objavljeno u Sport

Održano je 4. Prvenstvo za mastere i veterane i 12. Prvenstvo osoba s invalidnošću, kroz 6 kola lige, a Lige mladeži u kategorijama U-15, U-20 i U-25, Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, održane su kroz 8 kola lige.

U kategoriji veterana prvak je postao Tihomir Hunjak iz Varaždina,član ŠRK Varaždin-Interland Marcel Van den Eynde, a nastupili su, u kategoriji veterana, Marijan Lisjak iz Varaždina koji je ostvario plasman u reprezentaciju i u kategoriji mastera Branko Matijević iz Ivanca.

U kategoriji osoba s invalidnošću po 8. puta prvak je postao Ivica-Bonino Hasan iz Varaždina, član ŠRK Varaždin-Interland Marcel Van den Eynde. U kategoriji mladeži U-15 prvak je postao Luka Florijanić iz Varaždina, član ŠRK Varaždin-Interland Marcel Van den Eynde.

U kategoriji mladeži U-20 nastupio je Dominik Trupković iz Varaždina, član ŠRK Varaždin-Interland Marcel Van den Eynde i u konkurenciji 23 natjecatelja zauzeo 19. mjesto.

Masteri i Veterani dva su kola lovili u Žabniku, dva u Selnici i dva u Banovoj jarugi. Osobe s invaliditetom su četiri kola lovili u Podturenu i dva kola u Ivancu. Mladež je dva kola lovila u Garešnici, dva kola u Poljanskom lugu, dv kola u Žabniku i dva kola u Banovoj Jarugi.

Lovila se babuška, deverika, žutooka, patuljasti somići i šarani, na rolu, šteku i direktaše. Nastupilo je 32 natjecatelja mastera i veterana, 10 natjecatelja s invaliditetom te 38 natjecatelja mladeži iz cijele Hrvatske.

Prvih pet u svakoj kategoriji plasiralo se u reprezentaciju Hrvatske za svjetska prvenstva mastera, veterana, osoba s invaliditetom, mladeži U-15, U-20, U-25 u lovu ribe na plovak, za 2019.godinu, koja će se održati u Italiji ( invalidi i veterani ), Španjolskoj ( mladež ) i Južnoj Africi ( masteri ).