TREĆA NL SJEVER Varteks u gostima, a Podravina na svom terenu priželjkuju nastavak pozitivnog niza

| 9.9.2023. u 08:50h | Objavljeno u Sport

U Trećoj HNL Skupina Sjever danas su na rasporedu utakmice 4. kola.  Ludbreška Podravina će na svom stadionu ugostiti Rudar iz Murskog Središća, dok će Varteks biti gost Dinama u Domašincu.

- Čeka nas odlična ekipa, tvrda utakmica. Oni su već jednu sezonu u toj novoj ligi, moramo ih shvatiti ozbiljno. Moramo ući sto posto respektom prema domaćinu. Favoriti smo, evo i kup smo odradili odličnu utakmicu, a ide nam dobro i u prvenstvu – ustvrdio je desni bočni igrač Varteksa Saša Stojko za klupski portal.

Dinamo je sezonu otvorio s dva poraza, od Podravine i na domaćem terenu od Rudara, no u trećem kolu su slavili na gostovanju kod Graničara, vrativši se nakon 0:1 na poluvremenu.

- Što se njih tiče, tu je Stjepan Krznar, koji je sigurno opasan, a prošao puno toga u nogometu. Tu je i Rališ, koji je sad zabio dva gola. Respektiramo ih, i morat ćemo se potruditi da dođemo do bodova – tvrdi Stojko.

Ipak, Bumbari ne bježe od uloge favorita, niti od visokih ambicija u sezoni, i želje da se bore za vrh tablice.

- Mislim da smo favoriti, respekt da, ali ne smijemo se ničega bojati. Svakako možemo uzeti tri boda, i proslaviti Noin (op. Lukačić) rođendan – zaključuje Saša Stojko, junak proljetne velike pobjede nad Dinamom Domašinec.

Utakmice će početi u 17 sati.