TREĆA NL SJEVER Varteks i Podravina sutra se pred svojim navijačima nadaju novim pobjedama

| 1.9.2023. u 18:48h | Objavljeno u Sport

U Trećoj NL Skupina Sjever sutra će se igrati utakmice 3. kola, a oba županijska predstavnika sutra će biti domaćini. Varteks će u 17 sati na stadionu Sloboda ugostiti Koprivnicu,dok će Podravina na svom stadionu u Ludbregu dočekati Viroviticu.

Za portal NK Varteks sutrašnje nadmetanje s Koprivnicom najavio je golman Ante Mrmić. Varteks je u prva dva kola ostvarili su pobjedu i remi.

- Igrali smo odlično prvu utakmicu, imali dominaciju protiv Međimurja, a vjerujem da smo mogli pobijediti i s još većom razlikom. Što se tiče drugog kola, niti s tom utakmicom ne smijemo biti nezadovoljni, jer smo igrali protiv dobre i čvrste ekipe Pitomače, koja će svima biti tvrd orah. Bila je odlična utakmica, s puno šansi na obje strane, da nam se malo posrećilo na kraju, možda smo mogli i do tri boda – kazuje Ante Mrmić.

U trećem kolu Bumbare čeka Koprivnica, koja dosad nema niti boda, a niti postignuti pogodak. Varteks je favorit, ali struka Varteksa upozorava na ovog protovinika.

Uostalom, radi se o odličnoj ekipi koju predvode nekadašnji prvoligaški igrači Mateas Delić i David Arap, a u proljetnom dijelu su na Slobodi vodili 2:0, da bi tek golom Benkovića u nadoknadi, Bumbari iščupali bod.

- Znamo da je kod njih bilo nekih malih promjena u ekipi, ali Koprivnica je uvijek dobra, oko sredine tablice. Mi se nadamo da ćemo igrati najbolje što znamo, a u tom slučaju nadamo se i pobjedi. Imamo visoke ambicije, ne bez razloga, vjerujem da možemo na kraju završiti na vrhu tablice – ističe 31-godišnji Mrmić.

Veliki adut Bumbara bit će naravno, i navijači, koji su i prvo kolo navijali svih 90 minuta.

- Veliko im hvala, stvarno nas bodre i nose, odlična atmosfera je bila u prvom kolu, a popriličan broj ih se okupio i na gostovanju u Pitomači, iako ima sat i pol vožnje. Respekt za to, a nadam se da ćemo ih razveseliti u subotu, s nova tri boda – zaključuje Ante Mrmić.