TREĆA NL SJEVER Oba županijska predstavnika domaćini, Varteksu dolazi njihova 'crna mačka', momčad Dinama Foto: Dražen Novosel

TREĆA NL SJEVER Oba županijska predstavnika domaćini, Varteksu dolazi njihova 'crna mačka', momčad Dinama

| 24.5.2024. u 16:45h | Objavljeno u Sport

Sutra su na rasporedu utakmice 26.,pretposljednjeg kola u Trećoj NL Skupina Sjever, a oba županijska predstavnika sutra će biti domaćini.

Na stadion Slobode stiže Varteksova 'crna mačka', Dinamo Domašinec, momčad koja je u dvije utakmice ubacila čak 7 golova Bumbarima, dok će Podravina na svom stadionu u Ludbregu ugostiti Međimurje.

Domašinčani su s 4:1 pobijedili Bumbare na svojem terenu, gdje je Varteks promašio čak dva penala kod 1:0. A druga utakmica igrana je u rijetko viđenom, blatu do koljena na Slobodi, gdje su također pobijedili 3:2.

Dinamo je tako jedina ekipe kojoj dosad nisu otkinuli niti boda, no nema nikakve panike u redovima Varteksa. Svjesni su da imaju kvalitetu dovoljnu da se svlada Dinamo.

- Ispali su nam crna mačka, njihova filozofija je povući se i čekati kako najkraćim putem, preko krila do gola. No, ako promijenimo bilo što, ako se prilagođavamo protivniku, onda si izgubio autentičnost. Dobri smo u posjedu, nije nam rezultatski ishod presudan, igramo nogomet radi navijača, White Stonesa, radi svake pohvale koju čujemo – ističe trener Varteksa Zoran Vukelić, a prenosi portal NK Varteks.

Što se tiče igrača koji su u konkurenciji za utakmicu, nema problema s ozljedama, iako će sigurno pokušati s postavom iznenaditi suparnike. Pozicija na tablici je više-manje sigurna, Varteksa čeka i finale kupa, no nema manjka motivacije i za ovu utakmicu.

- Ne igraju nogomet za nikoga, to je viteška vještina, i ako idemo s predrasudom da je jedna utakmica bitna, druga nije, od te priče nema ništa. Ako igraš nogomet za sebe, i uživaš u svojem poslu, onda nema bitnih i nebitnih utakmica – ističe Vukelić te dodaje i nešto važnije.

- Taj grad, ta emocija i ta ljubav navijača prema tome klubu je toliko jaka, i ako se ti kao igrač ne možeš motivirati i prikazati, onda imaš problem – zaključuje Zoran Vukelić.

Sve sutrašnje utakmice počet će u 17 sati i 30 minuta.