Trener Varaždina Samir Toplak najavljuje da će se njegova momčad večeras hrabro suprotstaviti prvaku Foto: Dražen Novosel

Toplak uoči Dinama: Idemo hrabro, idemo se nadigravati i pobijediti

| 24.7.2020. u 10:00h | Objavljeno u Sport

Utakmicom Dinama i Varaždina u 18 sati i 55 minuta na stadionu u Maksimiru danas počinje 36., posljednje kolo HT Prve hrvatske nogometne lige. Obje su momčadi već prije riješile svoj status ove sezone, Dinamo je prvak, a Varaždin će i sljedeće sezone biti sudionik najelitnijeg ranga hrvatskog klupskog nogometa.

- Ne može biti ljepši završetak sezone. Odlazimo prvaku na noge, oni slave naslov prvaka, dok mi slavimo uvjerljiv ostanak u ligi, ali neće to biti puko odrađivanje posla jer ja to ne želim. U prošlom kolu protiv Osijeka pokazali smo da želimo još više, da želimo uživati u onom što trenutno imamo i spremni smo se pofajtati s prvakom. Idemo hrabro, idemo se nadigravati i pobijediti - rekao je trener Varaždina Samir Toplak, uoči današnjeg nadmetanja na stadionu u Maksimiru, koje će se, odlukom Izvršnog odbora HNS-a, igrati bez gledatelja.

Zbog ozljede leđa u sastavu neće biti Teklića, nakon operativnog zahvata iz kadra za momčad izostat će i Djou, dok bi ostali igrači trebali biti na raspolaganju treneru Toplaku.

- Nema veze ako će zbog ozljede izostati još poneki igrač iz kadra jer imamo dovoljno igrača da zamijene one kojih nema. Igrači samo trebaju vjerovati u sebe, biti borbeni kao i do sada i sigurno da imamo šanse u večerašnjem susretu - zaključio je Toplak.