Samo da povučem jednu paralelu Slaven Belupo je imao jednog novog igrača od prošle godine, a mi smo ih imali šest, rekao je Toplak nakon sinoćnjeg poraza Foto: Krešimir Đurić

VIDEO Toplak: U ovom trenutku nismo ekipa koja je momčadski dobro posložena

| 24.10.2020. u 08:45h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina pretrpjeli su sinoć na svom stadionu od Slaven Belupa šesti poraz u ovom prvenstvu, peti u nizu, a trener domaćeg sastava Samir Toplak je nakon utakmice bio svjestan da njegova momčad nije bila na nivou u susjedskom derbiju, koji je pripao koprivničkom prvoligašu (1:2).

- Čudna utakmica. Cijelu utakmicu nismo imali energiju onakvu kakvu bi htjeli. Nismo se mogli nametnuti cijeli susret, mada Slaven Belupo nije ništo posebno odigrao, došli su nam dva puta do gola i dva puta su zabili iz naših poklona. Muči me to što mi nismo bili na nivou i nismo imali barem jedan period igre gdje bi ih stiskali. Bilo je malo individualno, ali kao ekipa nismo dobro djelovali. Ovo je naša realnost. Samo da povučem jednu paralelu Slaven Belupo je imao jednog novog igrača od prošle godine, a mi smo ih imali šest. Igrači su nam dolazili zadnja dva tjedna, a morali su igrati u ovom susretu. Puno je tu promjena, pogotovo cijela obrana. Treba nam malo vremena i mi ćemo ga sada dobiti jer nam je drugi tjedan odgođena utakmica s Goricom i bit će to ok. Postat ćemo opet prava ekipa. U ovom trenutku nismo ekipa koja je momčadski dobro posložena i ja sam toga svjestan - priznao je Toplak nakon sinoćnjeg susreta.